Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Etihad ξεκινά καθημερινές πτήσεις προς το Κατμαντού
Θετική τάση του εισερχόμενου τουρισμού στο Νεπάλ

Η Etihad ξεκινά καθημερινές πτήσεις προς το Κατμαντού

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, πρόκειται να αυξήσει τις πτήσεις από το Aμπου Ντάμπι προς το Κατμαντού, από τέσσερεις σε επτά πτήσεις την εβδομάδα από […]

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, πρόκειται να αυξήσει τις πτήσεις από<...> το Aμπου Ντάμπι προς το Κατμαντού, από τέσσερεις σε επτά πτήσεις την εβδομάδα από τον Ιανουάριο του 2010.

Οι πτήσεις της Etihad προς το Κατμαντού, οι οποίες ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2008, αποδείχθηκαν εξαιρετικά δημοφιλείς ανάμεσα στους ταξιδιώτες, διοχετεύοντας μεγάλους όγκους επιβατικής κίνησης προς το Aμπου Ντάμπι και τη Μέση Ανατολή, καθώς και επιβατική κίνηση με ενδιάμεσους σταθμούς προς προορισμούς όπως το Λονδίνο και η Φρανκφούρτη στη Δ. Ευρώπη και η Νέα Υόρκη και το Σικάγο στη Β.Αμερική.

Η επιτυχία αυτής της διαδρομής είναι ολοφάνερη από τον μέσο όρο της πληρότητας που κυμαίνεται μεταξύ 80 και 90% στις εισερχόμενες και εξερχόμενες πτήσεις. Αυτό οφείλεται στην ανάπτυξη των εταιρικών ταξιδιών ενώ συμβάλλει και η θετική τάση του εισερχόμενου τουρισμού στο Νεπάλ. Ειδικά αυτές οι επιπλέον πτήσεις, εντάχθηκαν στο πρόγραμμα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των πελατών για καθημερινές πτήσεις.

Ο Joost den Hartog, ο γενικός διευθυντής της Etihad Airways για την περιοχή της Β. Ασίας και της Ινδικής Χερσονήσου, δήλωσε: “Εκτός από την μεγάλη ζήτηση για πτήσεις από τους κατοίκους του Νεπάλ που εργάζονται στο Aμπου Ντάμπι και αλλού, βλέπουμε μια ενδυνάμωση στην εταιρική επιβατική κίνηση και στην κίνηση για αναψυχή, η οποία είναι σημαντική για την οικονομική ανάπτυξη του Νεπάλ. Η Etihad είναι ευχαριστημένη που υποστηρίζει αυτή την ανάπτυξη με την αύξηση των υπηρεσιών της”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024