Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Mideast Travel αναλαμβάνει τη γενική αντιπροσώπευση της Kuwait Airways στην Ελλάδα
Αεροπορικά θέματα

Η Mideast Travel αναλαμβάνει τη γενική αντιπροσώπευση της Kuwait Airways στην Ελλάδα

Στην χαρά των 40 χρόνων πορείας της Mideast Travel έρχεται να προστεθεί η ανάθεση ως γενική αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της αεροπορικής εταιρίας Kuwait Airways.

Πρόσφατα η Mideast Travel κλείνοντας και τα 40 χρόνια της λειτουργίας της ανέλαβε τη γενική αντιπροσωπεία GSA στην Ελλάδα της Kuwait Airways. H Kuwait Airways, μία από τις σημαντικότερες αεροπορικές εταιρείες του Αραβικού Κόλπου, επιστρέφει στην Ελλάδα, μετά από περισσότερα από 20 χρόνια, με σταθερές και συνεχόμενες πτήσεις όλο τον χρόνο, γεφυρώνοντας τους πολιτισμούς της Ελλάδας και όλης της Ανατολής.

Η μακρόχρονη συνεργασία της Mideast Travel με τα ταξιδιωτικά γραφεία του Κουβέιτ, συνέβαλλε τα μέγιστα στην τουριστική οικονομία της Ελλάδας, λειτουργώντας και ως δίαυλος συνεργασίας με την Kuwait Airways. Συνδυάζοντας την τεχνογνωσία και τα δίκτυά τους, σε συνδυασμό με τις παροχές της ταξιδιωτικής αγοράς, οι δύο εταιρείες προσφέρουν στο κοινό και στην ελληνική ταξιδιωτική αγορά ένα ευρύτερο φάσμα επιλογών, καθ’ όλη τη διάρκεια ενός ταξιδιού. H Kuwait Airways από τον Ιούνιο ως το Σεπτέμβριο του 2023 πετούσε στην Μύκονο και από φέτος θα επεκτείνει τα δρομολογία της για όλο το χειμώνα και στην Αθήνα, προσφέροντας τη δυνατότητα για ταξίδια σε όλη την Ασία με τις καλές ανταποκρίσεις που έχει με βασικές πόλεις. Το δρομολόγιο της Αθήνας θα είανι με 2 πτήσεις την εβδομάδα κάθε Τρίτη και Σάββατο με σύγχρονα αεροπλάνα τύπου A32oNeo.

Οι στόχοι της αεροπορικής εταιρίας σε σχέση με την ελληνική αγορά είναι η σταθερή εγκατάσταση της στην Ελλάδα, η αύξηση της συχνότητας των πτήσεων, και η συνεργασία της με ελληνικές αεροπορικές εταιρίες.

“Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε αυτό το ταξίδι με την Kuwait Airways“, δήλωσε η κ. Κατερίνα Μούσμπε, διευθύνουσα σύμβουλος της Mideast Travel. “Τον Ιούνιο του 1983, 40 χρόνια πριν, ιδρύθηκε η Mideast Travel και συμπτωματικά στην επέτειο τον 40 χρόνων ανακοινώνουμε αυτή την συνεργασία με τους καλύτερους οιωνούς. Η ένωση των δυνάμεών μας με την Kuwait Airways αποτελεί κοινή δέσμευση για την παροχή εξαιρετικών ταξιδιωτικών εμπειριών, ένα επισφράγισμα της μακράς αυτής πορείας μας.”

Ως κορυφαίο ταξιδιωτικό γραφείο στην Ελλάδα, η Mideast Travel φημίζεται για για την εξαιρετική εξυπηρέτηση, την ποιότητα και τη σημαντική γνώση στις παγκόσμιες ταξιδιωτικές τάσεις. Η συνεργασία με την Kuwait Airways, πρόκειται να θέσει νέα όρια στις ταξιδιωτικές υπηρεσίες, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες στην ελληνική ταξιδιωτική αγορά και εξασφαλίζοντας στο κοινό ένα απρόσκοπτο ταξίδι από την αρχή μέχρι το τέλος.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024
22/02/2024