Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Olympic Air πετάει από 1η Οκτωβρίου
Μέχρι τότε όλες οι πτήσεις εκτελούνται από τις Ολυμπιακές Αερογραμμές

Η Olympic Air πετάει από 1η Οκτωβρίου

Η Marfin Investment Group (MIG) ανακοίνωσε ότι προχωρούν εντατικά οι προετοιμασίες για την έναρξη του πτητικού έργου από την Olympic Air. Ήδη ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την χρήση της επωνυμίας Olympic Air με βάση τα προβλεπόμενα…

Η Marfin Investment Group (MIG) ανακοίνωσε ότι προχωρούν εντατικά οι προετοιμασίες για την έναρξη του πτητικού<...> έργου από την Olympic Air. Ήδη ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την χρήση της επωνυμίας Olympic Air με βάση τα προβλεπόμενα από τις σχετικές συμβάσεις με το ελληνικό δημόσιο.

Υπενθυμίζεται ότι η Olympic Air θα ξεκινήσει τις πτήσεις της από την 1η Οκτωβρίου 2009 και μέχρι τότε όλες οι πτήσεις εκτελούνται από τις Ολυμπιακές Αερογραμμές.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Olympic Air εταιρεία του ομίλου της MIG θα εξυπηρετεί το επιβατικό κοινό από την 1η Οκτωβρίου, με στόλο καινούργιων αεροσκαφών, δυναμικό πρόγραμμα πτήσεων, σύγχρονο σύστημα πωλήσεων και πάνω από όλα, με συνέπεια στην ποιότητα των υπηρεσιών που θα προσφέρει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024