Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Olympic Air ξεκινά τις πτήσεις την 1η οκτωβρίου
Η πρώτη επίσημη πτήση θα έχει προορισμό τη Θεσσαλονίκη

Η Olympic Air ξεκινά τις πτήσεις την 1η οκτωβρίου

Μια νέα σελίδα αρχίζει από την προσεχή Πέμπτη, 1η Οκτωβρίου στον τομέα των αερομεταφορών στη χώρα. Ο άλλοτε εθνικός Αερομεταφορέας, η Ολυμπιακή, κλείνει τον κύκλο της με την επωνυμία Ολυμπιακές Αερογραμμές και από την Πέμπτη ανοίγει τα φτερά της η νέα εταιρεία που…

Μια νέα σελίδα αρχίζει από την προσεχή Πέμπτη, 1η Οκτωβρίου στον τομέα των αερομεταφορών στη χώρα. Ο άλλοτε εθνικός Αερομεταφορέας, η Ολυμπιακή, κλείνει τον<...> κύκλο της με την επωνυμία Ολυμπιακές Αερογραμμές και από την Πέμπτη ανοίγει τα φτερά της η νέα εταιρεία που δημιουργήθηκε μετά την ιδιωτικοποίησή της, η Olympic Air.

Την Πέμπτη το πρωί θα γίνει στο Διεθνή Αερολιμένα της Αθήνας, ο καθιερωμένος αγιασμός και η τελετή έναρξης της Olympic Air, παρουσία της διοίκησης της νέας εταιρείας και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η πρώτη επίσημη πτήση, που θα έχει προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Όπως ανακοινώθηκε, οι επιβάτες της παλαιάς εταιρείας που διαθέτουν εισιτήριο για πτήσεις μετά την 29η Σεπτεμβρίου θα εξυπηρετηθούν από άλλες αεροπορικές εταιρείες συμπεριλαμβανομένης και της Olympic Air, βάσει συμφωνιών που έχουν ήδη συναφθεί και χωρίς επιπλέον επιβάρυνση των επιβατών. Όσοι δεν επιθυμούν να πετάξουν με άλλη εταιρεία δικαιούνται πλήρη επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου τους.

Όπως είναι γνωστό η Olympic Air θα πραγματοποιεί πτήσεις στο εσωτερικό δίκτυο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Λήμνο, Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Κω, Ρόδο, Σύρο, Μύκονο, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Χανιά, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Κέρκυρα, καθώς επίσης και στους προορισμούς των άγονων γραμμών κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου προς Σκύρο, Σκιάθο, Ικαρία, Κάλυμνο, Λέρο, Αστυπάλαια, Καστελόριζο, Κάσο, Σητεία, Πάρο, Νάξο, Μήλο, Κύθηρα και Καλαμάτα.

Σε ό,τι αφορά το δίκτυο του εξωτερικού, η εταιρεία θα πετά προς Λονδίνο, Παρίσι, Βρυξέλλες, Aμστερνταμ, Βελιγράδι, Βουκουρέστι, Βιέννη, Μιλάνο, Ρώμη, Κωνσταντινούπολη, Λάρνακα, Βηρυτό, Κάιρο, Αλεξάνδρεια, Σόφια, Τίρανα, Τελ Αβίβ, καθώς επίσης και με κοινό κωδικό και συνεργασία με άλλες εταιρείες προς Νέα Υόρκη, Τορόντο, Μόντρεαλ, Αυστραλία, Γιοχάνεσμπουργκ, Ατλάντα και Abu Dhabi.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023