Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Ryanair ετοιμάζεται να χρεώσει τη χρήση της τουαλέτας κατά την πτήση
Καινοτομία

Η Ryanair ετοιμάζεται να χρεώσει τη χρήση της τουαλέτας κατά την πτήση

Κερματοδέκτες στις πόρτες της τουαλέτες ετοιμάζεται να βάλει η Ryanair.

H ιρλανδική Ryanair, η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη, ενδέχεται να αρχίσει να χρεώνει τους επιβάτες της για τη χρήση της τουαλέτας κατά τη διάρκεια της πτήσης, δήλωσε την Παρασκευή ο διευθυντής του αερομεταφορέα Michael O`Leary. Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο του BBC ο Michael O`Leary δήλωσε πως εξετάζεται η πιθανότητα να τοποθετηθούν κερματοδέκτες στις πόρτες των αεροσκαφών. Ο ίδιος εκτιμά ότι η καταβολή μίας λίρας για τη χρήση της τουαλέτας δεν θα φέρει σε δύσκολη θέση επιβάτες που ταξιδεύουν χωρίς μετρητά. “Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος στην ιστορία που ανέβηκε σε αεροσκάφος της Ryanair χωρίς να έχει μία λίρα μαζί του” δηλώνει.

Ο O`Leary έχει τη φήμη του κυνηγού της περιστολής του κόστους, επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της Ryanair με προσφορά φθηνών ναύλων και έξτρα χρέωση για αντικείμενα όπως οι πρόσθετες αποσκευές. Την περασμένη εβδομάδα η Ryanair ανακοίνωσε ότι θα κλείσει όλα τα γκισέ της στα αεροδρόμια, παραπέμποντας τους πελάτες της για check-in στο Διαδίκτυο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024