Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Singapore Airlines προγραμματίζει ανάπτυξη και ανανέωση του στόλου της

Η Singapore Airlines προγραμματίζει ανάπτυξη και ανανέωση του στόλου της

Η Singapore Airlines ανακοίνωσε ότι πρόσφατα ζήτησε προσφορές από τις εταιρίες Boeing και Airbus, καθώς προτίθεται να προβεί σε νέες παραγγελίες αεροσκαφών στη διάρκεια του τρέχοντος έτους με στόχο την […]

Η Singapore Airlines ανακοίνωσε ότι πρόσφατα ζήτησε προσφορές από τις εταιρίες<...> Boeing και Airbus, καθώς προτίθεται να προβεί σε νέες παραγγελίες αεροσκαφών στη διάρκεια του τρέχοντος έτους με στόχο την ανανέωση και επέκταση του στόλου της.

Η SIΑ διατηρεί σήμερα έναν από τους νεότερους στόλους στον κόσμο με μέσο όρο ηλικίας των αεροσκαφών τα 5 χρόνια και 6 μήνες. Ο στόλος αποτελείται από 84 αεροσκάφη τριάντα Β747-400, πενήντα-ένα Β777 και τρία Α340-500. Επιπλέον, η SIA έχει ήδη παραγγείλει 20 αεροσκάφη, εκ των οποίων τα οχτώ Β777 και τα δύο Α340-500 θα ξεκινήσουν το πτητικό τους έργο εντός δύο μηνών, ενώ δέκα Α380 θα ξεκινήσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους πελάτες στις αρχές του 2006. Τα πλάνα της εταιρίας προβλέπουν και αγορά 45 επιπλέον αεροσκαφών.

Η νέα παραγγελία της SIA εναρμονίζεται πλήρως με τη στρατηγική, που έχει χαράξει η εταιρία για τη διατήρηση ενός σύγχρονου και μικρής ηλικίας στόλου αεροσκαφών και αποτελεί μέρος του σχεδιασμού της για μακροπρόθεσμη ανάπτυξη ανεξάρτητα από τις διεθνείς οικονομικές και πολιτικές συνθήκες.

Η αίτηση προσφορών από τις δύο μεγάλες κατασκευάστριες εταιρίες αποσκοπεί στην κάλυψη των αναγκών της εταιρίας για τις μακρινές και μεσαίες αποστάσεις, καθώς και για τα τοπικά δρομολόγια. Ο σχεδιασμός του διεθνούς δικτύου αλλάζει με τη δρομολόγηση αεροσκαφών μεγαλύτερης χωρητικότητας σε κοντινά και τοπικά δρομολόγια, ενώ η επιβατική κίνηση για κάποιους μακρινούς προορισμούς έχει μειωθεί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024