Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Singapore Airlines ξεκινά πτήσεις προς Σάο Πάολο
Οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 28 Μαρτίου 2011

Η Singapore Airlines ξεκινά πτήσεις προς Σάο Πάολο

Η Singapore Airlines αναμένεται να ξεκινήσει πτήσεις προς το Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Εάν δεν προκύψουν απρόβλεπτες καθυστερήσεις στις ρυθμιστικές εγκρίσεις, οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 28 Μαρτίου 2011. Οι […]

Η Singapore Airlines αναμένεται να ξεκινήσει πτήσεις προς το Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Εάν δεν προκύψουν απρόβλεπτες καθυστερήσεις στις ρυθμιστικές εγκρίσεις<...>, οι πτήσεις θα ξεκινήσουν στις 28 Μαρτίου 2011. Οι πωλήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει και η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας singaporeair.com ή από τους εξουσιοδοτημένους πράκτορες.

Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται 3 φορές την εβδομάδα στο δρομολόγιο Σιγκαπούρη–Βαρκελώνη–Σάο Πάολο. Η Singapore Airlines θα συνεργαστεί με την αεροπορική εταιρία Spanair σε πτήσεις κοινού κωδικού (Code Share).

Το Σάο Πάολο θα είναι ο πρώτος προορισμός στη Νότιο Αμερική που θα εξυπηρετεί η Singapore Airlines. Το νέο δρομολόγιο θα πραγματοποιείται με Boeing 777-300ER, πλήρως εξοπλισμένο με τα νέα προϊόντα της εταιρίας. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα νέα καθίσματα Πρώτης Θέσης που μετατρέπονται στο μεγαλύτερο εντελώς επίπεδο κρεβάτι της κατηγορίας του, τα μεγαλύτερα καθίσματα στην κατηγορία της Διακεκριμένης Θέσης (Business Class) πλάτους 30 ιντσών και βεβαίως την απαράμιλλη άνεση που προσφέρουν τα νέα καθίσματα της Οικονομικής Θέσης.

Επιπλέον, οι επιβάτες θα έχουν στη διάθεση τους περισσότερες από 1.000 επιλογές για να ψυχαγωγηθούν χάρη στο βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Singapore Airlines που είναι διαθέσιμο και στις 3 κατηγορίες θέσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024