Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑπευθείας πτήσεις της SKY express Αθήνα – Μιλάνο
Νέες πτήσεις

Απευθείας πτήσεις της SKY express Αθήνα – Μιλάνο

Από τις 26 Οκτωβρίου 2022, η αεροπορική εταιρεία θα συνδέει απευθείας τους δύο προορισμούς με το υπερσύγχρονο “πράσινο” Airbus A320neo.

Η SKY express, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του ταξιδιωτικού κοινού, ενισχύει την παρουσία της στην ιταλική αγορά με απευθείας πτήση από το Διεθνές Αεροδρόμιο Malpensa του Μιλάνου προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών πέντε ημέρες την εβδομάδα (Δευτέρα, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή). Το δρομολόγιο διευρύνει τις επιλογές των επιβατών, δημιουργώντας παράλληλα νέες ευκαιρίες αλληλεπίδρασης μεταξύ των δύο δημοφιλών προορισμών για επιχειρήσεις, σπουδές ή τουρισμό. Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των ναύλων SKY joy, SKY joy+, SKY enjoy, αναβαθμίζοντας την πτητική τους εμπειρία, ενώ επιπλέον μπορούν να δοκιμάσουν premium επώνυμα προϊόντα με την υπηρεσία SKY Drinks & Bites.

Με την ένταξη του Μιλάνου στο διεθνές δίκτυό της, η SKY express κάνει την Ιταλία την πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που λειτουργεί σε δύο προορισμούς καθόλη τη διάρκεια του έτους. Όπως δήλωσε ο κ. Βασίλης Κρασανάκης, Revenue & Pricing Manager της SKY express, “στην Ιταλία, πριν από ένα χρόνο, δημιουργήσαμε μια γέφυρα που τονώνει τον τουρισμό και την οικονομία. Μια απόφαση που δικαιώνεται από τη δυναμική ανταπόκριση του επιβατικού κοινού. Παραμένοντας πιστή στο όραμά της να πετάει ψηλότερα κάθε χρόνο, η SKY express ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στην αγορά, εγκαινιάζοντας την απευθείας σύνδεση Αθήνα – Μιλάνο και τώρα προσφέρει στους ταξιδιώτες μια νέα, αξιόπιστη και οικονομική επιλογή”.

“Καλωσορίζουμε τη SKY express, έναν νέο αερομεταφορέα του οποίου η επένδυση στο αεροδρόμιό μας επεκτείνει περαιτέρω το δίκτυο του Malpensa”, δήλωσε ο Andrea Tucci, αντιπρόεδρος Αεροπορικής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης της SEA Milan Airports. “Οι νέες συνδέσεις με την Αθήνα ικανοποιούν τη ζήτηση της κίνησης προς ευρωπαϊκές πόλεις, όπως το Μιλάνο, προσελκύοντας τον πιο δυναμικό τουρισμό, εκείνον που αναζητά μια ολοκληρωμένη ταξιδιωτική εμπειρία. Η SKY express, εκτός από αυτήν τη σύνδεση, φέρνει ένα ευρύτερο δίκτυο στα ελληνικά νησιά, βελτιώνοντας την ποιότητα των συνδέσεων ήδη από αυτό το φθινόπωρο. Προσφέροντας στην αγορά μας τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε μια Μεσόγειο με διαφορετικές γεύσεις, αρώματα και χρώματα σε σύγκριση με αυτά που έχουμε συνηθίσει το καλοκαίρι”.

Η SKY express “Brand of the Year” στα Peak Performance Marketing Awards

Ακόμη, η αεροπορική εταιρεία ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια των φετινών Peak Performance Marketing Awards,  ξεχωρίζοντας για την αποτελεσματικότητα και τη δημιουργικότητα των πρακτικών της. O θεσμός που επιβραβεύει την καινοτομία στο performance marketing διοργανώθηκε για έκτη χρονιά από την Boussias Communications με την υποστήριξη της Google, την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου. Εκεί, η αεροπορική της νέας εποχής απέσπασε 10 συνολικά βραβεία, ως “Brand of the Year” με τέσσερα GOLD, τρία SILVER, ένα BRONZE, καθώς και το PLATINUM Award στην κατηγορία Growth & Innovation in Performance Marketing.

“Η ανατρεπτική στρατηγική της SKY express, σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές μεθόδους digital marketing που εφάρμοσε σε συνεργασία με την Media Cube οδήγησαν σε εντυπωσιακά και κυρίως μετρήσιμα αποτελέσματα που αγκαλιάστηκαν από το επιβατικό κοινό και αναγνωρίστηκαν από την αγορά. Αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τις δυνατότητες της τεχνολογίας και των ψηφιακών εργαλείων, η εταιρεία κατάφερε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα όχι μόνο να καλύψει, αλλά και να ξεπεράσει τους αρχικούς στόχους της”, αναφέρει η αεροπορική εταιρεία. “Η βράβευση στα Peak Awards επιβεβαιώνει με τη σειρά της τους λόγους για τους οποίους η Google ανέδειξε πρόσφατα την SKY express ως διεθνές case study στην digital διαφήμιση. Αποτελεί επίσης μια έμπρακτη απόδειξη της δυναμικής πορείας που έχει πλέον εδραιώσει την εταιρεία στο χώρο των αερομεταφορών”.

Όπως δήλωσε σχετικά ο Digital Marketing & Sales Manager, κ. Μάρκος Μαρκάκης, “η αναγνώριση σημαίνει πολλά για εμάς στην SKY express, τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες στην Media Cube που μοιράζονται την ίδια φλόγα, το όραμά μας και το πάθος γι αυτό που κάνουμε. Από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας μας ακολουθούμε ένα διαφορετικό μοντέλο που στηρίζεται στην πρωτοπορία και τη διαρκή εξέλιξη και είμαστε υπερήφανοι γι’αυτό. Αναζητούμε διαρκώς καινοτομίες και νέες πρακτικές με σκοπό να προσφέρουμε μια ξεχωριστή ταξιδιωτική εμπειρία και φυσικά να συμβάλλουμε στην προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος όλο τον χρόνο. Σύνθημα μας είναι το «κάθε μέρα μακρύτερα, κάθε μέρα ψηλότερα» και έτσι συνεχίζουμε”.

Τα άλλα 9 βραβεία που απέσπασε η SKY express:

  1. GOLD, Best International Campaign
  2. GOLD, Best Use of Technology
  3. GOLD, Best Performance in Travel & Tourism
  4. GOLD, Best Media Efficiency Strategy
  5. SILVER, Best Modern Search Campaign
  6. SILVER, Best Sales Campaign
  7. SILVER, Best Use of Video for Performance Purposes
  8. BRONZE, Most Innovative Campaign
  9. Platinum Award, Growth & Innovation in Performance Marketing.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024