Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ SKY express εμπλουτίζει το θερινό της πρόγραμμα – Πτήσεις σε 29 πόλεις του εξωτερικού
Αερομεταφορές

Η SKY express εμπλουτίζει το θερινό της πρόγραμμα – Πτήσεις σε 29 πόλεις του εξωτερικού

Η αεροπορική προφέρει συνολικά περισσότερες από 3.800.000 θέσεις, αυξημένες κατά 20% σε σχέση με πέρυσι κι επιχειρώντας από και προς 64 αεροδρόμια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η SKY express εμπλουτίζει δυναμικά το θερινό πτητικό της πρόγραμμα με απευθείας πτήσεις σε 12 χώρες, 29 προορισμούς του εξωτερικού, ενισχύοντας τη διασύνδεση μεταξύ των προορισμών, ενώ παράλληλα αυξάνει τις διαθέσιμες θέσεις.

Η αεροπορική προφέρει συνολικά περισσότερες από 3.800.000 θέσεις, αυξημένες κατά 20% σε σχέση με πέρυσι κι επιχειρώντας από και προς 64 αεροδρόμια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Η ανάπτυξη αυτή, μεταξύ άλλων, αντανακλάται στην αύξηση του στόλου της SKY express με την προσθήκη των δύο πρώτων AIRBUS A321neo, τα οποία συμβάλλουν στην  αύξηση του πτητικού έργου και τους  προορισμούς της εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα δύο αυτά αεροσκάφη αναμένεται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τα δρομολόγια από και προς το Λονδίνο και το Παρίσι.

Απευθείας συνδέσεις με στρατηγικούς προορισμούς του εξωτερικού.

Στις Βρυξέλλες, τη Λάρνακα, το Λονδίνο (Gatwick), το Μιλάνο, το Μόναχο, το Παρίσι, τη Ρώμη και τη Σόφια προστίθενται για το φετινό καλοκαίρι το Άμστερνταμ, η Λιλ, η Λυών, η Μασσαλία και η Νάντη, η Κοπεγχάγη και το Μπιλούντ της Δανίας, το Weeze της Γερμανίας, το Κόσιτσε της Σλοβα-κίας, η Βαρσοβία και οι πόλεις Gdansk, Poznan, Katowice, Rzeszów και Wroclaw της Πολωνίας, το Βουκουρέστι, η Τιμισοάρα, το Ιάσιο, η Targu Mureș, η Cluj-Napoca, και η πόλη Sibiu (Τρανσυλβα-νία) της Ρουμανίας.

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής προσέγγισης, η SKY express ενισχύει ακόμα περισσότερο τις απευθείας πτήσεις της προς τα αεροδρόμια της Κρήτης, των Δωδεκανήσων και των Επτανήσων, διατηρώντας ταυτόχρονα τη σύνδεση της Αθήνας με το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού που αδιάλειπτα εξυπηρετεί η εταιρεία όλο τον χρόνο.

Οι επιβάτες από Ευρώπη, Αυστραλία, Αμερική, Ασία και Μέση Ανατολή μπορούν να πετάξουν απευθείας προς στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και να συνεχίσουν με ευκολία το ταξίδι τους σε οποιονδήποτε από τους 34 ξεχωριστούς ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η SKY express από τη Λέρο και την Κάρπαθο, μέχρι την Αστυπάλαια και την Ικαρία.

TraveldailyNews Greece & Cyprus | + Άρθρα

Στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, δημοσιογράφος σε καθημερινές e-εφημερίδες και απόφοιτη του τμήματος δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024