Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ SN Brussels και η Virgin Express συμφώνησαν σε κοινό σχέδιο ιδιοκτησίας

Η SN Brussels και η Virgin Express συμφώνησαν σε κοινό σχέδιο ιδιοκτησίας

Οι δυο βελγικές αεροπορικές εταιρίες, που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, η Virgin Express με καθημερινές πτήσεις ανάμεσα στην Αθήνα και τις Βρυξέλλες ενώ η SN Brussels με την συνεργασία με […]

Οι δυο βελγικές αεροπορικές εταιρίες, που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, η Virgin Express με καθημερινές πτήσεις ανάμεσα<...> στην Αθήνα και τις Βρυξέλλες ενώ η SN Brussels με την συνεργασία με την Hellas Jet στο δρομολόγιο Αθήνα-Βρυξέλλες, υπέγραψαν μη δεσμευτική πρόταση ενδιαφέροντος στις 15 Μαρτίου 2004 με βάση την οποία οι δύο εταιρίες θα είναι κάτω από κοινή ιδιοκτησία.

Τα δύο μέρη δεν έχουν καθορίσει ακόμη το πλάνο της κοινής διοίκησης της Virgin Express και της SN Brussels Airlines, και προς το παρών οι δυο επιχειρησιακές εταιρίες θα παραμείνουν ξεχωριστές νομικές οντότητες. Πάντως, και οι δυο εταιρίες αναμένουν σημαντικά οφέλη μέσω της καλύτερης οργάνωσης του δικτύου.

Εάν η κοινή ιδιοκτησία των δύο αεροπορικών εταιριών πραγματοποιηθεί, η SN Airholding (κύριος μέτοχος της SN Brussels Airlines) θα προσφέρει στην αγορά δυο εταιρίες με διαφορετικό όνομα και διαφορετικά προϊόντα για να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες ανάγκες της ανταγωνιστικής αγοράς στο Βέλγιο: Μια εταιρία με πλήρη εξυπηρέτηση και μια εταιρία χαμηλού κόστους. Η SN Airholding θα διασφαλίσει ότι δεν θα υπάρξει σύγχυση ανάμεσα στα δυο προϊόντα για τον επιβάτη.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024