Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ τενίστρια Caroline Wozniacki πρωταγωνίστρια στις διαφημιστικές καμπάνιες της Turkish Airlines
Το βίντεο θα προβληθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης το 2011

Η τενίστρια Caroline Wozniacki πρωταγωνίστρια στις διαφημιστικές καμπάνιες της Turkish Airlines

Πριν από ένα μήνα, η Turkish Airlines ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Caroline Wozniacki. Η νούμερο ένα τενίστρια έγινε από εκείνη την ημέρα το πρόσωπο, στο οποίο θα στηριχθεί η […]

Πριν από ένα μήνα, η Turkish Airlines ανακοίνωσε τη συμφωνία με την Caroline Wozniacki. Η νούμερο ένα τενίστρια έγινε από<...> εκείνη την ημέρα το πρόσωπο, στο οποίο θα στηριχθεί η καμπάνια προώθησης της κατηγορίας Business Class, της ΤΗΥ. Σήμερα το τηλεοπτικό σποτ με πρωταγωνίστρια την Wozniacki είναι έτοιμο.

Το σενάριο θέλει την 20χρονη τενίστρια να συμμετέχει σε αγώνες και μετά από έναν πόντο που πετυχαίνει, ο διαιτητής τής δίνει τη δυνατότητα να ξεκουραστεί. Αντί να καθίσει στις απλές κλασικές καρέκλες, που υπάρχουν σε ένα γήπεδο τένις, για τη χαλάρωσή της η Wozniacki χρησιμοποιεί τα καθίσματα Business Class, ενώ για να πάρει δυνάμεις και να συνεχίσει τον αγώνα είναι έτοιμη να απολαύσει κάποια από τα φαγητά που ετοιμάζουν οι Chef της Turkish Airlines. Θα τα καταφέρει άραγε; Η συνέχεια στη διεύθυνση http://www.youtube.com/watch?v=_8aXvfuqjIc για την ολοκληρωμένη προβολη του βίντεο, το οποίο κατά τη διάρκεια της χρονιάς θα προβληθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024