Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Time:matters συνεργάζεται με την Brussels Airlines
Δυνατότητα για επιπλέον πτήσεων σε επιπλέον ευρωπαϊκούς προορισμούς

Η Time:matters συνεργάζεται με την Brussels Airlines

Σε συνεργασία με τη βελγική Brussels Airlines προχώρησε η Time:matters, η οποία παρέχει υπηρεσίες για ταχυμεταφορές και υπηρεσίες logistics ως τμήμα του γκρουπ της Lufthansa Cargo. Σύμφωνα με την Time:matters, […]

Σε συνεργασία με τη βελγική Brussels Airlines προχώρησε η Time:matters, η οποία παρέχει υπηρεσίες για ταχυμεταφορές και υπηρεσίες<...> logistics ως τμήμα του γκρουπ της Lufthansa Cargo. Σύμφωνα με την Time:matters, η συνεργασία θα δώσει τη δυνατότητα για επιπλέον πτήσεων και προς άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς, όπως το Μόναχο, τη Ζυρίχη και τις Βρυξέλλες για τη μεταφορά φορτίων αυθημερόν. Επιπλέον, θα έχει πρόσβαση σε 852 επιπλέον απευθείας πτήσεις από τις Βρυξέλλες σε 44 ευρωπαϊκούς αεροπορικούς σταθμούς την εβδομάδα.

Η αυξημένη συχνότητα διαδρομών, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, δίνει τη δυνατότητα στην Time:matters να προσφέρει στους πελάτες της πιο αποτελεσματικές υπηρεσίες αυθημερόν, χάρη στη μεγαλύτερη ευελιξία που δίνει η επιλογή ταχύτερων συνδέσεων και στη σημαντική μείωση των χρόνων μεταφοράς. Επιπλέον, προσθέτει ότι η χρήση του αεροδρομίου των Βρυξελλών ως επιπλέον κόμβο για την αυθημερόν μεταφορά φορτίων στην Ευρώπη μειώνει τους χρόνους μεταφοράς από και προς Βέλγιο καθώς και προς άλλους προορισμούς. Συνεπώς ένα φορτίο που πρέπει να παραδοθεί αυθημερόν από τη Βαρσοβία στο Μάαστριχτ μπορεί να μεταφερθεί μέσω Βρυξελλών, αντί μέσω Φρανκφούρτης ή Aμστερνταμ, όπως συνέβαινε πριν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μειώνεται ο χρόνος μεταφοράς από 2 έως 4 ώρες.

Η Time:matters επισημαίνει ακόμα ότι η συνεργασία προσφέρει πλεονεκτήματα και σε ό,τι αφορά τις απευθείας πτήσεις που πραγματοποιεί η Brussels Airlines από τις Βρυξέλλες, γεγονός που ελαχιστοποιεί τις πτήσεις transit μέσω Φρανκφούρτης ή Μονάχου που πριν ήταν απαραίτητες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024