Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Viking Airlines μπήκε σε διαδικασία αίτησης πτώχευσης
Ο σουηδικός αερομεταφορέας βρίσκεται σε συνομιλίες με επενδυτές και πιστωτές

Η Viking Airlines μπήκε σε διαδικασία αίτησης πτώχευσης

Η αεροπορική εταιρεία Viking Airlines υποβλήθηκε επιτυχώς στη διαδικασία προστασίας πτώχευσης στη Σουηδία, καθώς επιδιώκει αναχρηματοδότηση, πριν την προγραμματισμένη, εκ νέου, τοποθέτησή της στην αγορά τον προσεχή Μάρτιο. Ο σουηδικός […]

Η αεροπορική εταιρεία Viking Airlines υποβλήθηκε επιτυχώς στη διαδικασία προστασίας πτώχευσης στη Σουηδία, καθώς επιδιώκει αναχρηματοδότηση, πριν την<...> προγραμματισμένη, εκ νέου, τοποθέτησή της στην αγορά τον προσεχή Μάρτιο. Ο σουηδικός αερομεταφορέας βρίσκεται σε συνομιλίες με επενδυτές και πιστωτές μετά την αίτηση πτώχευσης στα τέλη Νοεμβρίου.

Η Viking Airlines είχε αξιόλογη παρουσία στο Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το καλοκαίρι, πριν αποσυρθεί από την αγορά τον Σεπτέμβριο, μετά τις χρεωκοπίες, στην αιχμή της σεζόν, των εξειδικευμένων στην αγορά της Τουρκίας, Goldtrail Travel και Kiss Flights. Η διάλυση της τελευταίας αποτέλεσε πλήγμα για τη Viking, που λειτουργούσε μεγάλο μέρος του προγράμματός της σε συνεργασία μαζί της.

Η “αδελφή” αεροπορική εταιρεία, Viking Hellas, η οποία έχει την έδρα της στην Ελλάδα, συνεχίζει να πετά από το Μάντσεστερ και δεν επηρεάζεται από την υποβολή της αίτησης πτώχευσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024