Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Viking Hellas κλείνει τη βάση της στο Gatwick
Μετονομασία σε Fly Hellas

Η Viking Hellas κλείνει τη βάση της στο Gatwick

Η εγγεγραμμένη στην Ελλάδα εταιρεία πτήσεων τσάρτερ Viking Hellas ανακοίνωσε ότι θα κλείσει τη βάση του Gatwick στη Βρετανία και θα μετονομαστεί σε Fly Hellas, ώστε να αποστασιοποιηθεί από την […]

Η εγγεγραμμένη στην Ελλάδα εταιρεία πτήσεων τσάρτερ Viking Hellas ανακοίνωσε ότι θα κλείσει τη βάση του Gatwick στη Βρετανία και θα<...> μετονομαστεί σε Fly Hellas, ώστε να αποστασιοποιηθεί από την “αδελφή” εταιρεία, Viking AB. Ο μεταφορέας θα υιοθετήσει το νέο όνομα από την 1η Μαΐου και θα χρησιμοποιεί τα δύο αεροσκάφη τύπου Α320 από τις βάσεις της σε Ελλάδα και Κύπρο μόνο.

Η βάση του Gatwick θα κλείσει αυτόν το μήνα, αλλά ο αερομεταφορέας θα συνεχίσει να λειτουργεί από και προς το αεροδρόμιο, με αεροσκάφος και πλήρωμα που βασίζονται στην ανατολική Μεσόγειο.

Σε δήλωση της αεροπορικής εταιρείας αναφέρθηκε: “Λόγω του αναπροσανατολισμού της επιχειρηματικής στρατηγικής της, η βάση στο Gatwick της Viking Hellas θα κλείσει το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους και όλες οι πτήσεις έχουν καλυφθεί με τη χρήση εναλλακτικών φορέων της Ε.Ε., τόσο για το υπόλοιπο του χειμώνα όσο και για το καλοκαίρι του 2011, διατηρώντας τα αρχικά χρονοδιαγράμματα όπως έχει συμφωνηθεί”.

Η Viking Hellas δήλωσε ότι η αλλαγή της επωνυμίας οφείλεται σε “ατυχή τηλεοπτική κάλυψη στο Ηνωμένο Βασίλειο, λόγω της εσφαλμένης σύνδεσης με τη Viking AB, τη σουηδική αεροπορική εταιρεία σήμερα που βρίσκεται υπό την προστασία των πιστωτών σύμφωνα με το σουηδικό νόμο”.

Και η δήλωση της Viking Hellas συνεχίζει: “Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με το νέο brand name, μόνο ένα μικρό ποσοστό της συνολικής παραγωγικής ικανότητας της εταιρείας θα πωλείται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η πλειοψηφία των θέσεων θα πωλείται στη ρωσική αγορά και τις ισχυρές αγορές της Ε.Ε., όπου τα έσοδα είναι σήμερα πολύ υψηλότερα από ό,τι στο Ηνωμένο Βασίλειο”.

Οι ιστοσελίδες είναι επί του παρόντος βρίσκονται στο στάδιο της ενημέρωσης και θα είναι πλήρως λειτουργικές μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου του 2011.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024