Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Virgin σχεδιάζει πτήσεις για Αυστραλία από Δεκέμβρη, χωρίς όμως άδεια από την Ε.Ε.

Η Virgin σχεδιάζει πτήσεις για Αυστραλία από Δεκέμβρη, χωρίς όμως άδεια από την Ε.Ε.

Η Virgin Atlantic ανακοίνωσε την 7η Δεκεμβρίου ως μέρα έναρξης των δρομολογίων της με προορισμό την Αυστραλία, παρόλο που δεν έχει την απαιτούμενη άδεια από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η πτήση […]

Η Virgin Atlantic ανακοίνωσε την 7η Δεκεμβρίου ως μέρα έναρξης<...> των δρομολογίων της με προορισμό την Αυστραλία, παρόλο που δεν έχει την απαιτούμενη άδεια από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η πτήση Λονδίνου – Σίδνεη θα γίνεται με ενδιάμεση στάση 90 λεπτών στο Χονγκ-Κονγκ.

Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με το θέμα δήλωσε ότι η Ε.Ε. ιδρύει νέους κανονισμούς για τον τρόπο με τον οποίο εισέρχονται νέες πτήσεις μεταξύ των χωρών, αλλά παρόλα αυτά η Virgin δρομολογεί νέες πτήσεις, χωρίς να έχει πάρει την απαιτούμενη άδεια, και προειδοποιεί την εταιρία ότι αν δεν εφαρμόσει τους κανονισμούς, υπάρχει το ενδεχόμενο η Επιτροπή να προβεί στην διακοπή των `χωρίς άδεια` πτήσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024