Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚαι τρίτη πτήση στη γραμμή Αθήνα-Μπανγκόκ-Αθήνα από την Thai

Και τρίτη πτήση στη γραμμή Αθήνα-Μπανγκόκ-Αθήνα από την Thai

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των Ελλήνων ταξιδιωτών και για να ανταποκριθεί στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, από τις 25 Μαρτίου 2001 η Thai Airways International Pcl. θα συνδέει την Αθήνα […]

Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των Ελλήνων ταξιδιωτών και για να ανταποκριθεί στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση, από τις<...> 25 Μαρτίου 2001 η Thai Airways<.> International Pcl. θα συνδέει την Αθήνα με την Μπανγκόκ με μία τρίτη κατευθείαν πτήση. Με τη νέα αυτή πτήση, η Thai θα προσφέρει – όπως πάντα – άμεση ανταπόκριση από την καρδιά της ασιατικής ηπείρου προς 58 πόλεις της Ασίας και της Αυστραλίας.

Η Ταϊλάνδη θεωρείται από τους Έλληνες ένας από τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς στην Ασία για ταξίδια αναψυχής και για Incentive Tours, όχι μόνο λόγω της άψογης ξενοδοχειακής υποδομής που προσφέρει, αλλά και για το χαμηλό κόστος ζωής. Παράλληλα, οι Έλληνες ναυτιλιακοί πράκτορες και τα εφοπλιστικά γραφεία επιλέγουν την Μπανγκόκ ως κόμβο για τα διηπειρωτικά ταξίδια των ναυτικών, οι οποίοι επανδρώνουν τα πλοία τους.

Η νέα πτήση της Thai, που επίσης θα εκτελείται με το υπερσύγχρονο αεροσκάφος Boeing 777-300, θα αναχωρεί κάθε Κυριακή από την Αθήνα στις 16.00 και θα φτάνει στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Μπανγκόκ την επόμενη μέρα στις 05.50 το πρωί. Στην επιστροφή, η πτήση θα αναχωρεί από τη Μπανγκόκ κάθε Σάββατο προς Κυριακή τις 00.35 μετά τα μεσάνυχτα και θα καταλήγει στην Αθήνα στις 07.05 το πρωί της Κυριακής.

Οι άλλες δύο κατευθείαν πτήσεις της Thai στη γραμμή Αθήνα-Μπανγκόκ-Αθήνα θα παραμείνουν ως έχουν, δηλαδή θα αναχωρούν από την Αθήνα κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 16.00 και από την Μπανγκόκ κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 00.30. (Όλες οι ώρες των αναχωρήσεων και των αφίξεων είναι τοπικές).

Η έναρξη του τρίτου δρομολογίου της Thai από την Ελλάδα προς την Ταϊλάνδη συμπίπτει με την ανάθεση της διανομής των φημισμένων πακέτων Royal Orchid Holidays (ROH) της Thai, στο γραφείο ταξιδίων Maxima Travel, εκτός από το Heronia Travel.

Υπενθυμίζεται ότι το υπερσύγχρονο B777-300, που εκτελεί το δρομολόγιο Αθήνα-Μπανγκόκ-Αθήνα, εξασφαλίζει: Ακόμη περισσότερες θέσεις για τους ταξιδιώτες από την Ελλάδα.
Μεγαλύτερη άνεση και στις δύο κατηγορίες, με πιο αναπαυτικά καθίσματα.
Αναβαθμισμένες υπηρεσίες και περισσότερη ψυχαγωγία, κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Περισσότερο χρόνο για τα εμπορεύματα και τις αποσκευές, με δυνατότητα μεταφοράς 30 τόννων.
Και, όπως πάντα, πολύ βολικές ανταποκρίσεις από τη Μπανγκόκ προς όλους τους προορισμούς της Ασίας.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024