Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚοινοί κωδικοί πτήσης ενώνουν την Virgin με την Singapore Airlines

Κοινοί κωδικοί πτήσης ενώνουν την Virgin με την Singapore Airlines

Ήδη η αρχή έγινε με την αγορά του 49% της Virgin από την Singapore Airlines και η σύσφιξη σχέσεων συνεχίζεται με την πρόσφατη έναρξη πτήσεων με κοινούς κωδικούς της μεταξύ […]

Ήδη η αρχή έγινε με την αγορά του 49% της Virgin<.> από την Singapore Airlines και η σύσφιξη σχέσεων συνεχίζεται με την πρόσφατη έναρξη πτήσεων με κοινούς κωδικούς<...> της μεταξύ των δύο αεροπορικών εταιριών στο δρομολόγιο Singapore-Heathrow. Η παραπάνω συνεργασία ανακοινώθηκε από την Virgin αμέσως μόλις πήρε την άδεια από την CAA, Civil Aviation Authority.

Εκπρόσωπος της Virgin δήλωσε ότι ήταν αναμενόμενο να προχωρήσουν στους κοινούς κωδικούς πτήσεων, μιας και η Virgin δεν σκόπευε ποτέ να πετάξει με τα χρώματα της σε αυτό το συγκεκριμένο δρομολόγιο.

Η Virgin μαζί με τη SIA και την Air New Zealand, λαμβάνει μέρος στην προώθηση του εισιτηρίου 'round the world'. Το συγκεκριμένο εισιτήριο προσφέρει πτήσεις 29.000 μιλίων με απεριόριστες στάσεις. Όλες οι θέσεις είναι διαθέσιμες, από την οικονομική ως την πρώτη, ενώ η SIA επιβεβαίωσε την επαναφορά της καμπίνας πρώτης θέσης 'Raffles'. Όπως δημοσιεύτηκε στην αγγλική τουριστική εφημερίδα TTG, η εταιρία δήλωσε ότι θα κατασκευασθούν νέες καμπίνες στα αεροσκάφη που χρησιμοποιούνται από το Heathrow από τον Νοέμβριο. Τα καθίσματα θα διαφοροποιηθούν και θα γίνουν μεγαλύτερα και έτσι αυξάνεται συνεπώς ο ανταγωνισμός. Η παραπάνω ανακαίνιση θα στοιχίσει 70 εκατ. λίρες Αγγλίας, θα ολοκληρωθεί στο τέλος της επόμενης χρονιάς, και θα μειώσει τις θέσεις της business class των αεροπλάνων τύπου Boeing 747-400, που πετούν από το Heathrow από 58 που είναι αυτή την στιγμή σε 50.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024