Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚοινοπραξία Air France – Delta Air Lines για τις υπερατλαντικές πτήσεις

Κοινοπραξία Air France – Delta Air Lines για τις υπερατλαντικές πτήσεις

Στη σύσταση κοινοπραξίας προχώρησαν οι δύο αεροπορικές εταιρίες Air France και Delta Air Lines, με σκοπό να μοιράσουν τα κόστη των υπερατλαντικών πτήσεων. Η κοινοπραξία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσειτον Απρίλιο […]

Στη σύσταση κοινοπραξίας προχώρησαν οι δύο αεροπορικές εταιρίες Air France και Delta Air Lines, με σκοπό να μοιράσουν τα κόστη των υπερατλαντικών πτήσεων. Η κοινοπραξία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει<...>τον Απρίλιο του 2008 και οι δύο εταιρίες θα συνεργαστούν στην αρχή σε πτήσεις που θα συνδέουν τις μεγαλύτερες αμερικανικές πόλεις με το αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου, και στη συνέχεια έως το 2010 θα καλύπτουν όλους τους ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Εκτιμάται ότι η κοινοπραξία θα αποφέρει έσοδα ύψους 1,5 δισ. δολαρίων για την πρώτη φάση και 8 δισ. δολαρίων για τη δεύτερη φάση.

“Η κοινοπραξία σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην συνεργασία μας με την Delta” δήλωσε η κα Jean-Cyril Spinetta, Chairman και CEO της Air France – KLM, προσθέτοντας πως “έπειτα από την συμφωνία Ανοιχτών Ουρανών, που υπεγράφη μεταξύ Ε.Ε. και Η.Π.Α. τον περασμένο Απρίλιο, επωφελούμαστε εμπράκτως της δυνατότητας μεγαλύτερης πρόσβασης στις παγκόσμιες αγορές”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024