Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΚυπριακές Αερογραμμές: Αύξηση των ναύλων για Αθήνα

Κυπριακές Αερογραμμές: Αύξηση των ναύλων για Αθήνα

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου των Κυπριακών Αερογραμμών, κ. Τάσος Αγγελής, οι Κυπριακές Αερογραμμές αναμένεται να μελετήσουν αύξηση των ναύλων τους στις πτήσεις τους για την Αθήνα. Ο κύριος λόγος […]

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου των Κυπριακών Αερογραμμών, κ. Τάσος Αγγελής, οι Κυπριακές Αερογραμμές<.> αναμένεται να μελετήσουν αύξηση των ναύλων τους στις<...> πτήσεις τους για την Αθήνα. Ο κύριος λόγος της αύξησης είναι η έναρξη της λειτουργίας του νέου αεροδρομίου στα Σπάτα, η οποία επιβαρύνει κατά 8.000 δρχ. το κόστος που οι Κυπριακές Αερογραμμές επωμίζονται για κάθε επιβάτη τους.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές έχουν προβεί στις κατάλληλες προετοιμασίες ενόψει της έναρξης λειτουργίας του νέου αεροδρομίου στα Σπάτα στις 28 Μαρτίου και έχουν ήδη εξασφαλίσει γραφεία στο χώρο του αεροδρομίου για εξυπηρέτηση των πελατών τους και πώληση εισιτηρίων.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023
23/05/2023
22/05/2023
19/05/2023