Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜεγάλες απώλειες για την Delta λόγω της ηφαιστειακής τέφρας
Επιπλέον πτήσεις κυρίως με προορισμό τη νότια Ευρώπη

Μεγάλες απώλειες για την Delta λόγω της ηφαιστειακής τέφρας

Η αμερικανική αεροπορική εταιρεία Delta ανακοίνωσε ότι οι απώλειες της από τις ματαιώσεις πτήσεων λόγω της ηφαιστειακής τέφρας από την Ισλανδία ανέρχονται μέχρι στιγμής στα 20 εκατ. δολ. Σύμφωνα με […]

Η αμερικανική αεροπορική εταιρεία Delta ανακοίνωσε ότι οι απώλειες της από τις ματαιώσεις πτήσεων λόγω της ηφαιστειακής τέφρας από<...> την Ισλανδία ανέρχονται μέχρι στιγμής στα 20 εκατ. δολ. Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, o δεύτερος στην ιεραρχία της εταιρείας, Edward Bastian, ανέφερε ότι η εταιρεία θα κάνει επιπλέον πτήσεις για να καλύψει τα κενά κυρίως με προορισμό το νότιο τμήμα της Ευρώπης, δηλαδή Ισπανία, Ιταλία και Ελλάδα, ενώ προγραμματίστηκαν και επιπλέον πτήσεις για όσους επιθυμούν να πετάξουν εκτός Ευρώπης.

Καταλήγοντας, επισήμανε ότι τα μεγαλύτερα προβλήματα παρουσιάστηκαν στον εναέριο χώρο στα αεροδρόμια Χήθροου και Φρανκφούρτης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024