Τελευταία νέα
HomeΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜεγάλες καθυστερήσεις σημειώνουν οι πτήσεις της Air Scotland

Μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνουν οι πτήσεις της Air Scotland

Εκατοντάδες επιβάτες της αεροπορικής εταιρίας Air Scotland, που πραγματοποιεί πτήσεις με την εμπορική ονομασία της ελληνικής εταιρίαςGreece Airways, που εδρεύει στην Αθήνα, περίμεναν για ώρες χτες, στο Εδιμβούργο, προκειμένου να […]

Εκατοντάδες επιβάτες της αεροπορικής εταιρίας Air Scotland, που πραγματοποιεί πτήσεις με την εμπορική ονομασία της ελληνικής εταιρίας<...>Greece Airways, που εδρεύει στην Αθήνα, περίμεναν για ώρες χτες, στο Εδιμβούργο, προκειμένου να πετάξουν προς τη Μάλαγκα της Ισπανίας.

Σύμφωνα με έρευνα της εφημερίδας `The Herald`, το χάος αυτό προκλήθηκε γιατί οι ισπανικές αρχές καθήλωσαν ένα Boeing 757 της εταιρίας στην Πάλμα εξαιτίας των απλήρωτων λογαριασμών καυσίμων.

Τέλος, να αναφερθεί ότι η εταιρία στην ιστοσελίδα της, εξαιτίας των πρόσφατων προβλημάτων και των πολύωρων καθυστερήσεων, συμβουλεύει τους επιβάτες της, που έχουν κλείσει κάποια πτήση για αυτή την εβδομάδα, να επικοινωνήσουν με την εταιρία για την επιβεβαίωση της ώρας πραγματοποίησης της πτήσης τους.

Βίκυ Καραντζαβέλου
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/07/2024
12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024