Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΜειωμένους ναύλους προσφέρουν για διάσημους Ευρωπαϊκούς προορισμούς οι Ο.Α.

Μειωμένους ναύλους προσφέρουν για διάσημους Ευρωπαϊκούς προορισμούς οι Ο.Α.

Θέλοντας να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στο επιβατικό κοινό για την εμπιστοσύνη και υποστήριξη που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια στην εταιρία,οι Ολυμπιακές Αερογραμμές ανακοίνωσαν χτες, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2005, […]

Θέλοντας να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους στο επιβατικό κοινό για την εμπιστοσύνη και υποστήριξη που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια στην εταιρία,<...>οι Ολυμπιακές Αερογραμμές ανακοίνωσαν χτες, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2005, ότι θα προσφέρουν μειωμένους ναύλους για διάσημους Ευρωπαϊκούς προορισμούς μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου.

Ειδικότερα, από χτες διαθέτουν μειωμένους ναύλους σε εισιτήρια για πτήσεις με επιστροφή από Αθήνα και Θεσσαλονίκη προς Ρώμη, Μιλάνο, Φρανκφούρτη, Στουτγάρδη, Ντίσελντορφ και Μόναχο, ενώ ανάλογες προσφορές ισχύουν και από τους υπόλοιπους προορισμούς εσωτερικού για Γερμανία και Ιταλία.

Ωστόσο, να διευκρινιστεί ότι οι προσφορές αυτές για μειωμένους ναύλους αφορούν περιορισμένο αριθμό θέσεων και δεν περιλαμβάνουν φόρους και τέλη αεροδρομίων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024