Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςMIG: Διαγωνισμός για την επιλογή στολής του προσωπικού της Ολυμπιακής
Η νέα στολή θα είναι σε μπλε ή σε μπλε και πράσινο χρώμα

MIG: Διαγωνισμός για την επιλογή στολής του προσωπικού της Ολυμπιακής

H Marfin Investment Group (MIG) ανακοίνωσε την προκήρυξη διαγωνισμού για την επιλογή στολής του προσωπικού της νέας θυγατρικής αεροπορικής εταιρείας που θα χρησιμοποιεί το όνομα της Ολυμπιακής. Σύμφωνα με σχετική […]

H Marfin Investment Group (MIG) ανακοίνωσε την προκήρυξη διαγωνισμού για την επιλογή στολής του προσωπικού της νέας θυγατρικής αεροπορικής εταιρείας που<...> θα χρησιμοποιεί το όνομα της Ολυμπιακής. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση της MIG αποφάσισε την διεξαγωγή ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή στολών του ιπταμένου προσωπικού της θυγατρικής της αεροπορικής εταιρίας στην τελική επιλογή των οποίων θα συμμετέχει και το κοινό ψηφίζοντας την στολή που επιλέγει μέσα από το διαδίκτυο.

Στον διαγωνισμό μπορούν να υποβάλλουν προτάσεις σχεδιαστές ρούχων ελληνικής ιθαγένειας που έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος στην Ελλάδα ή σε άλλη χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι προτάσεις θα αφορούν στολές για κυβερνήτες και συγκυβερνήτες αεροσκαφών, άνδρες και γυναίκες συνοδούς και πρέπει να σταλούν στην Επιτροπή του Διαγωνισμού έως την Πέμπτη 30 Απριλίου, σε χαρτί και σε ψηφιακή μορφή. Οι προτάσεις που θα παραληφθούν από τη Επιτροπή Διαγωνισμού θα θεωρηθούν εμπιστευτικές και τα ονόματα των συμμετεχόντων στο διαγωνισμό δεν θα δοθούν στη δημοσιότητα.

Η Επιτροπή θα επιλέξει τρεις προτάσεις, οι οποίες θα δοθούν στη δημοσιότητα και τα σχέδια που προτείνονται θα αναρτηθούν σε ειδικό site στο διαδίκτυο. Και οι τρείς που θα προκριθούν στον τελικό, θα αποζημιωθούν με το ποσό των 3.000 ευρώ και θα αποκτήσουν σημαντική προβολή ώστε το κοινό να “ψηφίσει” την επιλογή που προτιμά. Το ερώτημα που θα κληθεί να απαντήσει ηλεκτρονικά το κοινό είναι: “Αν ήσασταν επιβάτης της εταιρίας ποια στολή θα προτιμούσατε να βλέπετε;”. Όσοι απαντήσουν στην ερώτηση, ψηφίζοντας την στολή που προτιμούν, συμμετέχουν σε διαγωνισμό με 100 τυχερούς που θα πάρουν δωρεάν από δύο εισιτήρια για δρομολόγια που θα επιλέξουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό. Μετά από την ψηφοφορία του κοινού, θα επιλεγεί η στολή της νέας αεροπορικής εταιρίας και το βραβείο για τον νικητή είναι 30.000 ευρώ. Ο νικητής έχει την υποχρέωση να παραδώσει τα σχέδια που έχουν επιλεγεί σε πατρόν τα οποία θα δοθούν στην εταιρεία παραγωγής που θα επιλεγεί για να κατασκευάσει τις νέες στολές.

Η νέα στολή θα είναι σε μπλε ή σε μπλε και πράσινο χρώμα και επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικά στοιχεία τα χρώματα από το σήμα με τους ολυμπιακούς κύκλους στο σήμα της Ολυμπιακής, δηλαδή κίτρινο, κόκκινο, γαλάζιο, μαύρο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024