Τελευταία νέα
Ο Π. Αλευράς αναλαμβάνει γενικός διευθυντής στην Επίγεια Εξυπηρέτηση Αεροσκαφών

MIG: Στελέχωση της Olympic Handling

Η Marfin Investment Group ανακοίνωσε τη στελέχωση της εταιρείας Επίγειας Εξυπηρέτησης Αεροσκαφών (Olympic Handling). Ειδικότερα η MIG ανακοίνωσε ότι ο κ. Πάνος Αλευράς αναλαμβάνει γενικός διευθυντής στην εταιρεία της Επίγειας Εξυπηρέτησης Αεροσκαφών, Olympic Handling. Η διοίκηση της εταιρείας στελεχώνεται…

Η Marfin Investment Group ανακοίνωσε τη στελέχωση της εταιρείας Επίγειας Εξυπηρέτησης Αεροσκαφών<...> (Olympic Handling). Ειδικότερα η MIG ανακοίνωσε ότι ο κ. Πάνος Αλευράς αναλαμβάνει γενικός διευθυντής στην εταιρεία της Επίγειας Εξυπηρέτησης Αεροσκαφών, Olympic Handling. Η διοίκηση της εταιρείας στελεχώνεται επίσης από τους κ.κ. Ν. Μπενοβία, A. Παππά, Α. Παπανικολάου.

Ο κ. Π. Αλευράς είναι Διπλωματούχος Αεροναυπηγός Μηχανικός του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, Queen Mary College και κάτοχος Μεταπτυχιακού (M.Sc.) με ειδίκευση στην Οργάνωση & Διοίκηση Αεροδρομίων από το Loughborough University of Technology, που απέκτησε με υποτροφία του Ιδρύματος Ωνάση. Είναι μέλος του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδος (ΤΕΕ), του Royal Aeronautical Society (U.K.) του Συλλόγου Ελλήνων Αεροναυπηγών, και Συλλόγου Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων. Ο κ. Αλευράς είχε την συνολική ευθύνη για την επιχειρησιακή ετοιμότητα, τις λειτουργικές δοκιμές, και την μετεγκατάσταση από το αεροδρόμιο του Ελληνικού στο νέο αεροδρόμιο της Αθήνας Ελευθέριος Βενιζέλος καθώς και την έναρξη λειτουργίας του. Διετέλεσε Διευθυντής Υπηρεσιών Αεροσταθμού & Εξυπηρετήσεως Επιβατών στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και Διευθυντής Έργου για την λειτουργία των εγκαταστάσεων του αεροδρομίου της Αθήνας κατά τους Ολυμπιακούς & Παραλυμπιακούς Αγώνες του 2004. Έχει διατελέσει Δ/ντής Έργου (Project Mgr) στο έργο της μετεγκατάστασης & έναρξης λειτουργίας του ευρωπαϊκού κόμβου της DHL στην Λειψία, της επέκτασης του αεροδρομίου των Τιράνων και άλλων μελετών σκοπιμότητας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο κ. Ν. Μπενοβίας διετέλεσε επί σειρά ετών στέλεχος της Ολυμπιακής Αεροπορίας και στην συνέχεια Γενικός Διευθυντής της επίγειας εξυπηρέτησης της Αxon Airlines στο πλήρες δίκτυο της εταιρίας. Ο κ. Μπενοβίας είναι πιστοποιημένος από την Υ.Π.Α Διευθυντής Επίγειας Εξυπηρέτησης της Pantheon Airways και έχει εκλεγεί δύο φορές παμψηφεί πρόεδρος της Επιτροπής Χρηστών στο αεροδρόμιο Αθηνών.

Ο κ. Α. Παππάς είναι Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. με μεταπτυχιακές σπουδές M.Sc. In Operations Research και επίσης Chartered Engineer του Βρετανικού Επιμελητηρίου Μηχανικών. Ο κ. Α. Παππάς διετέλεσε συντονιστής της μεταφοράς και μετεγκατάστασης της Αεροπορικής Κοινότητας από το αεροδρόμιο του Ελληνικού στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών των Σπάτων έχει δε 18ετή διευθυντική εμπειρία στην Βιομηχανία και στα Logistics.

Ο κ. Α. Παπανικολάου είναι κάτοχος πτυχίου Masters in Criminology από το University of South Florida των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Έχει διατελέσει στέλεχος εταιρειών στον τομέα της ασφάλειας τα τελευταία 19 χρόνια, ενώ διαθέτει διεθνή εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024