Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους θα ξεκινήσει σύντομα να λειτουργεί

Νέα αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους θα ξεκινήσει σύντομα να λειτουργεί

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η αεροπορική εταιρία British Midland, BMI, δημιούργησε καινούργια αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους η οποία θα ξεκινήσει τις πτήσεις της στις 23 Μαρτίου του 2002 και το δίκτυο […]

Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι η αεροπορική εταιρία British Midland<.>, BMI<.>, δημιούργησε καινούργια αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους η οποία<...> θα ξεκινήσει τις πτήσεις της στις 23 Μαρτίου του 2002 και το δίκτυο της θα καλύπτει τις μεγαλύτερες Ευρωπαϊκές χώρες.

Η βάση της νέας αεροπορικής εταιρίας θα είναι το αεροδρόμιο East Midlands, ενώ θα έχει ξεχωριστό όνομα και θα οντότητα. Η British Midland θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και να αναπτύσσει το διεθνές της δίκτυο.

Η νέα αεροπορική εταιρία θα διαθέτει μόνο αεροπλάνα τύπου Boeing 737-300 και θα εξυπηρετεί αρχικά τις πόλεις Βαρκελώνη, Νίκαια, Πάλμα, Μάλαγα, Φάρο και Αλικάντε. Σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλοι προορισμοί, όπως επίσης, θα ανακοινωθούν και οι τιμές της που όπως αναφέρουν δημοσιεύματα θα ξεκινούν από τις 25 λίρες Αγγλίας και θα διαφοροποιούνται για το Internet.

Ο κ. Nigel Turner διευθυντής της BMI δήλωσε ότι η ΒΜΙ αποφάσισε να ιδρύσει την νέα αυτή εταιρία για να εξυπηρετήσει την μεγάλη ζήτηση. Επίσης, μιας και η εταιρία πετά εδώ και 35 χρόνια από το αεροδρόμιο East Midlands η δημιουργία αυτής της εταιρίας θα αυξήσει την κίνηση του αεροδρομίου και θα αναπτύξει την τριγύρω περιοχή. 'Η νέα αεροπορική εταιρία είναι ανεξάρτητη απλώς ανήκει στην οικογένεια της ΒΜΙ και ελπίζουμε ότι θα έχει ένα μακρύ και επιτυχημένο μέλλον. Με την ίδρυση αυτής της εταιρία η ΒΜΙ θα ενδυναμώσει την παρουσία της στον αεροπορικό κλάδο και στις δύο περιπτώσεις των κανονικών πτήσεων αλλά και των ναυλωμένων', συνέχισε ο κ. Turner.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024