Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα αεροπορική εταιρία δημιουργήθηκε με τον ερχομό του 2000

Νέα αεροπορική εταιρία δημιουργήθηκε με τον ερχομό του 2000

Με τον ερχομό του 2000, έκανε και την παρουσία της μια νέα αεροπορική εταιρία στο χώρο των αεροπορικών γραμμών χαμηλού κόστους με έδρα την Αγγλία. Στις 4 Ιανουαρίου, η buzz […]

Με τον ερχομό του 2000, έκανε και την παρουσία της μια νέα αεροπορική εταιρία στο χώρο<...> των αεροπορικών γραμμών χαμηλού κόστους με έδρα την Αγγλία.
Στις 4 Ιανουαρίου, η buzz έκανε το πρώτο της ταξίδι πετώντας σε επτά ευρωπαϊκούς προορισμούς το Βερολίνο, το Ντίσελντορφ, την Φρανκφούρτη, την Λυών, το Μιλάνο, το Παρίσι, και την Βιέννη.
Η buzz<.>, που είναι θυγατρική της KLM UK Ltd, προσφέρει ειδικές τιμές για ένα μήνα και από τις 3 Ιανουαρίου το σύστημα κρατήσεων της προσφέρει επιπλέον το Ελσίνκι, την Μασσαλία, το Αμβούργο, και την Μπορντώ. Οι πτήσεις στις παραπάνω χώρες θα ξεκινήσουν από τις 27 Μαρτίου του 2000.
Ο πρόεδρος της KLM UK Ltd κ. Floris J van Pallandt ανάφερε ότι «σε μόλις 12 μήνες δημιουργήσαμε μια νέα αεροπορική εταιρία, η οποία προσθέτει νέους προορισμούς στις αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους. Η buzz προσφέρει 4 προορισμούς στην Γερμανία και την Γαλλία και θα ανοίξει την Φιλανδία και την Αυστρία.»
Η buzz είναι η μόνη αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους που προσφέρει γεύματα και στο έδαφος αλλά και στον αέρα. Επίσης, δίνει την δυνατότητα στους επιβάτες αν διαλέξουν μεταξύ δύο κατηγοριών εισιτηρίων. Η ακριβότερη παρέχει περαιτέρω διευκολύνσεις, όπως μεγαλύτερη παραμονή, ανοικτή ημερομηνία επιστροφής κτλ.
Σε όλες όμως τις περιπτώσεις δεν υπάρχει το εισιτήριο τυπωμένο σε χαρτί.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024