Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα αεροπορική εταιρία θα δημιουργηθεί στην Ελλάδα

Νέα αεροπορική εταιρία θα δημιουργηθεί στην Ελλάδα

Με έδρα το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος πρόκειται να δημιουργηθεί νέα αεροπορική εταιρία θυγατρική των Κυπριακών Αερογραμμών. Σύμφωνα με τον κ. Χάρη Λοϊζίδη, πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών, θα […]

Με έδρα το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος πρόκειται να δημιουργηθεί νέα αεροπορική εταιρία θυγατρική<...> των Κυπριακών Αερογραμμών.

Σύμφωνα με τον κ. Χάρη Λοϊζίδη, πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών<.>, θα υπάρξει συνέχιση των επαφών που άρχισαν στην Ελλάδα με στόχο την δημιουργία νέας αεροπορικής εταιρίας.

Εκτίμηση της εταιρίας, δήλωσε ο κ. Λοϊζίδης, είναι ότι η ελληνική αγορά χρειάζεται ακόμη μια εταιρία για να καλύψει το αεροπορικό προϊόν της χώρας και ειδικά ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Εξέφρασε, επίσης, την πεποίθηση ότι οι Κυπριακές Αερογραμμές μπορούν ως μια μικρή εταιρία να επεκταθούν σιγά σιγά και στον ευρωπαϊκό χώρο.

Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών ανέφερε εξάλλου ότι η εταιρία παρ' όλο που δεν ήταν στις προτεραιότητές της αναζητά λόγω ΕΕ, συνεργάτες στην Ελλάδα για να καλύψουν την προϋπόθεση του κοινοτικού συνεταίρου ώστε να μπορέσει η εταιρία να συσταθεί και να αποκτήσει όλα τα δικαιώματα μιας ευρωπαϊκής εταιρίας. Πρόσθεσε, δε, ότι οι Κυπριακές Αερογραμμές<.> δεν θα αναμένουν την ημερομηνία ένταξης της Κύπρου στην ΕΕ για την ίδρυση της θυγατρικής εταιρίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024