Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςNέα Απευθείας Σύνδεση Ιρλανδίας – Φιλαδέλφεια (ΗΠΑ)

Nέα Απευθείας Σύνδεση Ιρλανδίας – Φιλαδέλφεια (ΗΠΑ)

Αίτηση στο υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ για λειτουργία απευθείας αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Δουβλίνου, Shannon και Φιλαδέλφεια κατέθεσε η US Airways. Η αεροπορική εταιρεία επιδιώκει την άμεση έγκριση για να ξεκινήσει […]

Αίτηση στο υπουργείο Μεταφορών των ΗΠΑ για λειτουργία απευθείας αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Δουβλίνου, Shannon και Φιλαδέλφεια κατέθεσε<...> η US Airways.

Η αεροπορική εταιρεία επιδιώκει την άμεση έγκριση για να ξεκινήσει την εποχιακή θερινή υπηρεσία τον Μάιο του 2003. Η νέα γραμμή θα χρησιμοποιήσει αεροσκάφη Boeing 767, 199 θέσεων από τις οποίες οι 23 ανήκουν στη διακεκριμένη θέση (Βusiness).

Η US Airways σκοπεύει να προσφέρει καθημερινές, απευθείας πτήσεις μετ’ επιστροφής μεταξύ Φιλαδέλφειας, Δουβλίνου και Shannon από την θερινή περίοδο μέχρι και το τέλος Οκτωβρίου και ελπίζει -εφ’ όσον το επιτρέψουν οι συνθήκες της αγοράς και η διαθεσιμότητα των αεροσκαφών- να εξυπηρετήσει τη συγκεκριμένη διαδρομή καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

“Το Δουβλίνο και το Shannon θα αποτελέσουν τον ένατο και δέκατο από τους ευρωπαϊκούς προορισμούς μας, ενισχύοντας περαιτέρω τις υπερατλαντικές υπηρεσίες που προσφέρουμε από τη Φιλαδέλφεια,” δήλωσε ο κ. Andrew Nocella, αντιπρόεδρος Προγραμματισμού και Σχεδιασμού της US Airways. “Η προσθήκη της εποχιακής υπηρεσίας στην Ιρλανδία αποτελεί ένα αναπτυξιακό βήμα για την US Airways, ενώ προσβλέπουμε ότι οι συγκεκριμένες διαδρομές θα έχουν μεγάλη απήχηση”.

Η US Airways, μαζί με τις θυγατρικές της US Airways Express και US Airways Shuttle συνδέουν 200 προορισμούς παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένου 38 πολιτειών στις ΗΠΑ. Η US Airways λειτουργεί από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ αυτήν την περίοδο 384 απευθείας πτήσεις καθημερινά, εξυπηρετώντας 123 προορισμούς.

Αντιπρόσωπος της US Airways στην Ελλάδα είναι ο τουριστικός οργανισμός Αμφιτρύων Air Services.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024