Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα πιστωτική κάρτα Lufthansa Miles & More εισέρχεται στην αγορά

Νέα πιστωτική κάρτα Lufthansa Miles & More εισέρχεται στην αγορά

Μία νέα συμφωνία με τη BayernLB Bank και την εξ ολοκλήρου θυγατρική εταιρία της, τη Deutsche Kreditbank (DKB), για την έκδοση της πιστωτικής κάρτας Lufthansa Miles & More μέσω του […]

Μία νέα συμφωνία με τη BayernLB Bank και την εξ ολοκλήρου θυγατρική εταιρία της, τη Deutsche Kreditbank (DKB), για την έκδοση της πιστωτικής κάρτας Lufthansa Miles & More μέσω του δικτύου της MasterCard από τον Ιανουάριο του 2008 ανακοίνωσε η<...> MasterCard Worldwide.

Η εν λόγω co-brand συμφωνία με το πιο πετυχημένο πρόγραμμα για συχνούς αεροπορικούς ταξιδιώτες στην Ευρώπη περιλαμβάνει περισσότερες από 420.000 κάρτες, των οποίων οι δαπάνες στη Γερμανία ξεπερνούν κατά 5 φορές το μέσο όρο ανά κάρτα, τοποθετώντας το Lufthansa Miles & More στην ηγετική θέση των ‘πορτφόλιο’ για co-brand πιστωτικές κάρτες στη χώρα, ενώ αντιπροσωπεύει μία σημαντική επιχειρηματική επιτυχία για τη MasterCard Europe.

Ο Javier Perez, Πρόεδρος της MasterCard Europe, δήλωσε: «Με τη συγκεκριμένη συμφωνία αποδεικνύεται έμπρακτα η εμπιστοσύνη των πελατών μας από τον τραπεζικό χώρο στη επιχειρηματική στρατηγική μας για την Ευρώπη, ενώ υπογραμμίζεται η δέσμευσή μας για συνεχή ενδυνάμωση των σχέσεων μας με τους βασικούς πελάτες μας».

Ο Otto Schwendner, Αντιπρόεδρος του τομέα Private Banking της BayernLB, πρόσθεσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη συνεργασία μας με τη MasterCard, καθώς θέλουμε να αναπτύξουμε την επιχειρηματική δραστηριότητα μας σήμερα, αλλά και στο μέλλον. Υπάρχουν αρκετές επιχειρηματικές συνέργιες μεταξύ των εταιριών μας, όπως ο κοινός στόχος για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προς τους πελάτες μας σε όλους τους τομείς, πόσο μάλλον μέσω του παγκόσμιου δικτύου αποδοχής της MasterCard σε 25 εκατομμύρια σημεία αγοράς».

Ο Carsten Schaeffer, Διευθύνων Σύμβουλος της Miles & More International GmbH, σχολίασε: «Είμαστε εντυπωσιασμένοι από την ικανότητα της MasterCard να συνδυάζει όπως κανείς άλλος την εξειδικευμένη εμπειρία της αγοράς με πρωτοποριακή τεχνολογία. Επίσης, παρατηρήσαμε μία στρατηγική εναρμόνιση σχετικά με την ικανότητα της να προσφέρει πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, δίνοντας μας τη δυνατότητα να είμαστε οι πρώτοι στην αγορά που θα διαθέτουν την ασυναγώνιστη τεχνολογία της MasterCard για ανέπαφες πληρωμές – το MasterCard PayPass. Κατά αυτό τον τρόπο, η πιστωτική κάρτα Lufthansa Miles & More θα διατηρήσει την ηγετική θέση που κατέχει στη Γερμανική αγορά».

Οι νέες πιστωτικές κάρτες Lufthansa Miles & More θα είναι οι πρώτες στη Γερμανία που θα διαθέτουν MasterCard PayPass, την πρωτοποριακή τεχνολογία για ανέπαφες πληρωμές, και θα είναι αποδεκτές στα υποκαταστήματα τροφίμων CMMC, τα οποία λειτουργούν στο αεροδρόμιο και σε κεντρικά σημεία της Φρανκφούρτης και του Βερολίνου. Από το πρώτο τρίμηνο του 2008, οι καταναλωτές θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το MasterCard PayPass στα παραπάνω καταστήματα για
να πραγματοποιήσουν πιο γρήγορα, πιο εύκολα και με μεγαλύτερη ασφάλεια τις αγορές τους, αξίας μέχρι €25. Επίσης, οι πρώτες συναλλαγές με MasterCard PayPass στη Γερμανία θα επεξεργάζονται από την Aduno.

Επιπλέον, οι κάτοχοι πιστωτικών καρτών Lufthansa Miles & More θα επωφελούνται από μία σειρά νέων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων μίας ταξιδιωτικής ασφάλειας υγείας και 24-ωρης εξυπηρέτησης.

Το πρόγραμμα Miles & More διαθέτει περισσότερα από 14 εκατομμύρια μέλη παγκοσμίως, προσφέροντας στους πελάτες εξαγοράσιμα μίλια για αεροπορικά ταξίδια, για διάφορα προϊόντα ή επιβραβεύσεις όχι μόνο για πτήσεις με τη Lufthansa, αλλά και με συνεταιρικές αεροπορικές εταιρίες και με το δίκτυο Star Alliance. Εκτός της Γερμανίας, το πρόγραμμα Miles & More προσφέρει πιστωτικές κάρτες σε 19 χώρες παγκοσμίως.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023