Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα προγράμματα για οικογένειες και επιχειρήσεις από την Olympic Air
Travelair Club Family και το Business On Board

Νέα προγράμματα για οικογένειες και επιχειρήσεις από την Olympic Air

Η Οlympic Air προσφέρει στο επιβατικό κοινό δύο νέα πρωτοποριακά προγράμματα: τo “Τravelair Club Family” και το “Business On Board”. Το πρόγραμμα Τravelair Club Family δίνει τη δυνατότητα στον συμμετέχοντα […]

Η Οlympic Air προσφέρει στο επιβατικό κοινό δύο νέα πρωτοποριακά προγράμματα: τo “Τravelair Club Family” και το “Business On Board”<...>.

Το πρόγραμμα Τravelair Club Family δίνει τη δυνατότητα στον συμμετέχοντα να συγκεντρώνει το 100% των μιλίων επιβράβευσης των μελών της οικογένειάς του σε ένα κοινό λογαριασμό. Από τη στιγμή της δημιουργίας του λογαριασμού Family τα μίλια επιβράβευσης που κερδίζει κάθε μέλος από τα ταξίδια του με την Olympic Air αλλά και από υπηρεσίες και προϊόντα των συνεργατών του Travelair Club, μεταφέρονται στον λογαριασμό. Παράλληλα, τα μίλια αναβάθμισης που συγκεντρώνει κάθε μέλος του Family από πτήσεις της Olympic Air παραμένουν στον προσωπικό του λογαριασμό, προκειμένου να καταμετρώνται για την αναβάθμιση της κάρτας του σε επίπεδο Silver ή Gold.

Το Business on Board είναι το νέο εταιρικό πρόγραμμα της Olympic Air που ανταμείβει όλες τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η εταιρεία που εγγράφεται στο πρόγραμμα επιβράβευσης Business on Board, κερδίζει εύκολα και απλά μίλια, τα οποία μπορεί να εξαργυρώσει σε δωρεάν εισιτήρια για οποιοδήποτε προορισμό του δικτύου της Olympic Air. Παράλληλα με την εταιρεία, οι εργαζόμενοι και τα στελέχη της, χρησιμοποιώντας την προσωπική τους κάρτα στο Travelair Club απολαμβάνουν και αυτοί μοναδικά προνόμια στον αέρα και το έδαφος, κερδίζοντας μίλια, τα οποία εξαργυρώνουν εύκολα, επιλέγοντας ανάμεσα σε υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Στο πλαίσιο του Business on Board οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα κερδίζουν από την πρώτη ημέρα ένα μίλι για κάθε ευρώ των εισιτηρίων τους. Η αντιστοιχία μιλίου/ευρώ αυξάνεται όσο οι επιχειρήσεις αυξάνουν τα ταξίδια των εργαζομένων και συνεργατών τους. Η συμμετοχή κάθε επιχείρησης καταγράφεται μέσω της χρήσης ενός μοναδικού κωδικού στις κρατήσεις και εκδόσεις εισιτηρίων της Olympic Air. Η εξαργύρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο έτος χωρίς να επηρεάζεται η συνολική καταγραφή μιλίων. Σημειώνεται ότι κάθε επιχείρηση που συμμετέχει έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί μέσω του site olympicair.com τις κινήσεις και το υπόλοιπο του λογαριασμού της.

Εκδότης - Αρχισυντάκης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023