Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα σειρά προϊόντων καμπίνας από τη Singapore Airlines

Νέα σειρά προϊόντων καμπίνας από τη Singapore Airlines

Τη νέα σειρά προϊόντων καμπίνας της, η οποία περιλαμβάνει τα νέα καθίσματα για την Πρώτη Θέση, τη Θέση Business και την Οικονομική Θέση, την επόμενη γενιάτου συστήματος ψυχαγωγίας KrisWorld, καθώς […]

Τη νέα σειρά προϊόντων καμπίνας της, η οποία περιλαμβάνει τα νέα καθίσματα για την Πρώτη Θέση, τη Θέση Business και την Οικονομική Θέση, την επόμενη γενιά<...>του συστήματος ψυχαγωγίας KrisWorld, καθώς και τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες εξυπηρέτησης, παρουσίασε την περασμένη Τρίτη η αεροπορική εταιρία Singapore Airlines. Σημειώνεται ότι η εταιρία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παροχή υπηρεσιών εν πτήση, καθώς πραγματοποιεί την μεγαλύτερη σε διάρκεια συνεχόμενη πτήση στον αέρα, εκτελώντας το δρομολόγιο Σιγκαπούρη – Νέα Υόρκη, διάρκειας 18,5 ωρών!

«Αυτό είναι μακράν το σημαντικότερο και πληρέστερο πρόγραμμα ανάπτυξης προϊόντων και υπηρεσιών που έχουμε υλοποιήσει. Η συμμετοχή των πελατών μας ήταν σημαντική σε όλη τη διαδικασία ανάπτυξης. Από την αρχική σύλληψη μέχρι την αξιολόγηση του σχεδιασμού και την δοκιμή του πρωτότυπου, η πληροφόρηση και τα σχόλια των επιβατών μάς πρόσφεραν μια ανεκτίμητη άποψη για τις απαιτήσεις των πελατών μας, καθώς και για το πώς αντιλαμβάνονται την εμπειρία της πτήσης στο μέλλον» δήλωσε ο κ. Bey Soo Khiang, Singapore Airlines Senior Executive Vice President, Operations and Services.

«Αυτό που παρουσιάζουμε σήμερα είναι μια σειρά προϊόντων που καλύπτει, -αν όχι ξεπερνάει-, τις απαιτήσεις του συνεχώς εξελισσόμενου εκλεπτυσμένου γούστου του διακεκριμένου επιβάτη διεθνώς. Υπόσχεται να προσφέρει βελτιώσεις σε όλες τις πτυχές του τρόπου που ο πελάτης βιώνει το αεροπορικό ταξίδι σε όλες τις κατηγορίες θέσεων. Είναι μια επαναβεβαίωση της δέσμευσής μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη εμπειρία ταξιδιού μέσω της συνεχούς εξέλιξης καινοτόμων προϊόντων και της άριστης εξυπηρέτησης» πρόσθεσε ο κ.Bey.

Το πρόγραμμα ανάπτυξης προϊόντων και υπηρεσιών, αξίας 360 εκατ. δολαρίων, σήμανε την ολοκλήρωση ενός εκτενούς τετραετούς προγράμματος που σχεδιάστηκε για να συμπέσει χρονικά με την επέκταση του αεροπορικού στόλου της εταιρίας και την εισαγωγή στο στόλο των αεροσκαφών Boeing 777-300ER (Μεγάλης Εμβέλειας) και Airbus A380.

Οι επιβάτες που από το Δεκέμβριο θα ταξιδεύουν με το νέο B777-300ER της Singapore Airlines στο δρομολόγιο Σιγκαπούρη και Παρίσι και στη συνέχεια Ζυρίχη, θα είναι οι πρώτοι που θα απολαύσουν τα νέα προϊόντα. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό η Singapore Airlines θα παραλάβει το νέο B777-300ER τον Νοέμβριο του 2006. Η εταιρία έχει θέσει παραγγελία για 19 B777-300ERs εκ των οποίων τα 10 θα δρομολογηθούν σε υπηρεσία μέχρι τα μέσα του 2007. Το νέο Airbus A380, το οποίο η Singapore Airlines θα είναι η πρώτη αεροπορική εταιρία που θα εισαγάγει σε υπηρεσία, θα προσφέρει επίσης παραλλαγές αυτών των προϊόντων όταν εισέλθει σε υπηρεσία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024