Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέες πτήσεις στη Κίνα από την Spanair

Νέες πτήσεις στη Κίνα από την Spanair

Η αεροπορική εταιρία Spanair σχεδιάζει να ξεκινήσει την πραγματοποίηση δύο εβδομαδιαίων απευθείας πτήσεων με προορισμό τις Κινέζικες πόλεις του Πεκίνου και της Σανγκάη, οι οποίες θα αναχωρούν από το αεροδρόμιο […]

Η αεροπορική εταιρία Spanair σχεδιάζει να ξεκινήσει την πραγματοποίηση δύο εβδομαδιαίων απευθείας πτήσεων με προορισμό τις<...> Κινέζικες πόλεις του Πεκίνου και της Σανγκάη, οι οποίες θα αναχωρούν από το αεροδρόμιο El Prat της Βαρκελόνης.

Αυτή η κίνηση της Ισπανικής αεροπορικής εταιρίας είναι το αποτέλεσμα της απόφασης της Κίνας να επιτρέψει επιτέλους στους υπηκόους της να ταξιδεύουν στην Ευρώπη. Ακόμα, πρέπει να υπενθυμιστεί το γεγονός ότι ο μεγαλύτερος αερομεταφορέας της Ισπανίας, η εταιρία Iberia είχε την άδεια να πραγματοποιήσει απευθείας πτήσεις προς δύο πόλεις της Κίνας, κάτι όμως, που δεν το έκανε ποτέ, γιατί η ζήτηση για αυτούς τους προορισμούς ήταν μικρή.

Επίσης, και η Ισπανική εταιρία Air Europa, δείχνει να ενδιαφέρεται για τους νέους προορισμούς της Κίνας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024