Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέο δρομολόγιο της Singapore Airlines προς Ριάντ

Νέο δρομολόγιο της Singapore Airlines προς Ριάντ

Η Singapore Airlines θα εγκαινιάσει τις πτήσεις της προς το Ριάντ, τη μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα της Σαουδική Αραβίας, στις 14 Δεκεμβρίου 2008. Tο Ριάντ θα εξυπηρετείται με 4 πτήσεις […]

Η Singapore Airlines θα εγκαινιάσει τις πτήσεις της προς το Ριάντ, τη μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα της Σαουδική Αραβίας, στις 14 Δεκεμβρίου 2008. Tο Ριάντ θα εξυπηρετείται με 4 πτήσεις την εβδομάδα μέσω Ντουμπάι<...>(κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο και Κυριακή) με ένα αεροσκάφος Boeing 777-200.

«Το Ριάντ, μια ιστορική πόλη που αναπτύσσεται με ραγδαίους ρυθμούς σε ένα από τα σημαντικότερα οικονομικά κέντρα της Μέσης Ανατολής, έχει μετατραπεί σε κεντρικό σημείο για ταξίδια αναψυχής και για επαγγελματικά ταξίδια για όσους ταξιδεύουν προς τη Σαουδική Αραβία» δήλωσε ο κ. Huang Cheng Eng, Singapore Airlines Executive Vice President, Marketing and the Regions. «Το νέο δρομολόγιο της Singapore Airlines προς το Ριάντ” πρόσθεσε “αποδεικνύει την εμπιστοσύνη μας στις εξαιρετικές δυνατότητες ανάπτυξης που παρουσιάζει η Μέση Ανατολή. Πιστεύουμε ότι αυτό το δρομολόγιο θα βοηθήσει στη δημιουργία στενότερων εμπορικών δεσμών μεταξύ της Σιγκαπούρης και της Σαουδικής Αραβίας».

Το Ριάντ, που φιλοξενεί τον ουρανοξύστη Kingdom Centre, το ψηλότερο κτίριο της Σαουδικής Αραβίας, μπορεί να ανταγωνιστεί οποιαδήποτε πόλη στον κόσμο με την υπέροχη αρχιτεκτονική του, τις σύγχρονες υποδομές και την ταχεία οικονομική του ανάπτυξη.

Μια συναρπαστική και δυναμική μητρόπολη, το Ριάντ έχει παρόλα αυτά διατηρήσει τον ιστορικό του χαρακτήρα. Στα αξιοθέατα του περιλαμβάνονται τα ερείπια της πόλης Diraiyah μεγάλης αρχαιολογικής αξίας, το παλάτι Murabba με την έκθεση παραδοσιακών ενδυμασιών και χειροτεχνημάτων και το Φρούριο Masmak, που κατασκευάστηκε στα μέσα του 19ου αιώνα.

Το Ριάντ θα είναι ο δεύτερος προορισμός που εξυπηρετεί η Singapore Airlines στην Σαουδική Αραβία. Η εταιρία εξυπηρετεί την πόλη Τζέντα επίσης με τρεις πτήσεις την εβδομάδα μέσω Αμπού Ντάμπι.

Ενίσχυση Συχνότητας Πτήσεων προς Κωνσταντινούπολη και Ντουμπάι

Εκτός από την προσθήκη του νέου δρομολογίου προς το Ριάντ, από τις 26 Οκτωβρίου η Singapore Airlines θα ενισχύσει τη συχνότητα των πτήσεών της προς την Κωνσταντινούπολη και το Ντουμπάι από 4 σε 6 πτήσεις την εβδομάδα.

Οι νέες πτήσεις θα αναχωρούν από τη Σιγκαπούρη τη Δευτέρα και την Παρασκευή. Με τις νέες πτήσεις το δρομολόγιο Σιγκαπούρη – Ντουμπάι – Κωνσταντινούπολη θα εξυπηρετείται καθημερινά εκτός από την Τετάρτη. Οι πτήσεις της εταιρίας από τη Σιγκαπούρη προς το Ντουμπάι θα αυξηθούν σε 16 την εβδομάδα από 14 που είναι σήμερα. Οι πτήσεις θα αυξηθούν στις 20 την εβδομάδα μετά την έναρξη του νέου δρομολογίου Σιγκαπούρη – Ντουμπάι – Ριάντ από τις 14 Δεκεμβρίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024