Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέο κεντρικό γραφείο της Air Serbia στη Νις

Νέο κεντρικό γραφείο της Air Serbia στη Νις

Μόλις ενάμιση μήνα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο κέντρο επικοινωνίας της Air Serbia.

Ξεκίνησε το νέο κέντρο επικοινωνίας και εξυπηρέτησης πελατών της Air Serbia στη Νις, με συνολικά 60 νέους υπαλλήλους, οι οποίοι εκπαιδεύτηκαν μόλις σε ενάμιση μήνα από τον εθνικό αερομεταφορέα της χώρας που πραγματοποίησε μια υπερπροσπάθεια προσλήψεων, και επέλεξε και και εκπαίδευσε νέους εργαζόμενους στο Contact Center στη Νις. Τα γραφεία της Air Serbia, Ground Services (ASGS), βρίσκονται σε κεντρικό σημείο της πόλης συμβάλλοντας στην τοπική κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται
με επιτυχία για πολλά χρόνια.

Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι με την έναρξη των νέων μας γραφείων στη Νις, και έχουμε υψηλές προσδοκίες. Από την άλλη πλευρά, είμαστε επίσης ικανοποιημένοι που οι επιχειρηματικές μας δραστηριότητες άμεσα συμβάλλουν στην τοπική οικονομική ανάπτυξη της Νις και της γύρω περιοχής,” είπε ο Boško Rupić, Γενικός Διευθυντής Εμπορίου και Στρατηγικής της Air Serbia.

Πρόσθεσε ότι για τη λειτουργία του υποκαταστήματος της Niš, η Εθνική Υπηρεσία Απασχόλησης είχε παράσχει σημαντική τεχνική υποστήριξη χάρη στην οποία λάβαμε σημαντική υλικοτεχνική υποστήριξη καθώς και μια αίθουσα εκπαίδευσης της νέας Air Serbia για όλους τους υπαλλήλους από την περιοχή Nišava. Οι περισσότεροι από τους επιλεγμένους υποψηφίους έχουν ήδη εκπαιδευτεί και έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν. Αυτή τη στιγμή εργάζονται υπό την επίβλεψη συναδέλφων από το Κέντρο Επαφής Βελιγραδίου και θα αρχίσουν να εργάζονται ανεξάρτητα σε λίγες μέρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024