Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέοι Weekendair προορισμοί της Olympic Air
Η προσφορά, για 870 θέσεις, ξεκίνησε την Παρασκευή 3 Ιουνίου

Νέοι Weekendair προορισμοί της Olympic Air

Τους προορισμούς του προγράμματος Weekendair με ναύλο ευκαιρίας ανακοίνωσε, όπως κάθε Παρασκευή, η Olympic Air. Oι προορισμοί αυτής της εβδομάδας είναι: Σόφια, Τίρανα (από και προς Αθήνα), Θεσσαλονίκη, Kέρκυρα, Ιωάννινα, […]

Τους προορισμούς του προγράμματος Weekendair με ναύλο ευκαιρίας ανακοίνωσε, όπως κάθε Παρασκευή, η Olympic Air. Oι προορισμοί αυτής της εβδομάδας είναι<...>: Σόφια, Τίρανα (από και προς Αθήνα), Θεσσαλονίκη, Kέρκυρα, Ιωάννινα, Καβάλα, Μυτιλήνη, Αλεξανδρούπολη (από και προς Αθήνα).

Η προσφορά, για 870 θέσεις, ξεκίνησε την Παρασκευή 3 Ιουνίου. Ισχύει για κρατήσεις που θα γίνουν έως και την Κυριακή 5 Ιουνίου, ενώ αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 6 Ιουνίου έως και την Τετάρτη 15 Ιουνίου.

Το Weekendair είναι ένα ειδικό πρόγραμμα που έχει εισάγει η Olympic Air στην ελληνική αγορά, προσφέροντας χαμηλούς ναύλους για κρατήσεις της τελευταίας στιγμής σε συγκεκριμένους (Weekendair) προορισμούς. Τα δρομολόγια επιλέγονται κάθε εβδομάδα και ανακοινώνονται κάθε Παρασκευή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024