Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέος οικονομικός διευθυντής στην Ολυμπιακή Αεροπορία

Νέος οικονομικός διευθυντής στην Ολυμπιακή Αεροπορία

Τοποθετήθηκε χθες στην θέση του γενικού διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών και Προμηθειών της Ολυμπιακής Αεροπορίας, ο οικονομολόγος κ. Α. Χριστοδουλάτος, μετά από σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του εθνικού μας αερομεταφορέα. […]

Τοποθετήθηκε χθες στην θέση του γενικού διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών και Προμηθειών της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.>, ο οικονομολόγος<...> κ. Α. Χριστοδουλάτος, μετά από σχετική απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του εθνικού μας αερομεταφορέα.

Ο νέος οικονομικός διευθυντής διετέλεσε επί σειρά ετών οικονομικός διευθυντής της Διεθνούς Εταιρίας Ταχυμεταφορών ΤΝΤ, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια κατείχε την θέση του οικονομικού διευθυντή στην εταιρία τσιμέντα Χαλκίδας, θυγατρική του ομίλου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ.

Με αφορμή την τοποθέτηση του οικονομικού διευθυντή, ο υπουργός Μεταφορών κ. Χ. Βερελής δήλωσε μεταξύ άλλων: 'Η Ο.Α. βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση με εξαιρετικά κρίσιμη ταμειακή δυσχέρεια. Η Ε.Ε. όπως είναι γνωστό συζητά με την ελληνική κυβέρνηση μια σειρά θεμάτων προκειμένου να υπάρξει η δυνατότητα εντός των πλαισίων του κοινοτικού δικαίου να οδηγηθεί η εταιρία μέσω διαγωνισμού στην εξεύρεση ιδιωτικών κεφαλαίων το συντομότερο'.

Ο κ. Βερελής διαβεβαιώνει ότι η απόφαση της κυβέρνησης είναι η διαδικασία αυτή της ιδιωτικοποίησης να γίνει για το σύνολο της Ο.Α.<.> και να μην σπάσει προηγουμένως σε 'κομμάτια' δηλαδή να ολοκληρωθεί η διαδικασία με την Ολυμπιακή ως όμιλος εταιριών.

Απευθυνόμενος στους συνδικαλιστές της εταιρίας ο κ. Βερελής ζητά να μην παρεμβάλλουν εμπόδια στην προετοιμασία της οικονομικής απεικόνισης της εταιρίας με την παροχή οικονομικών στοιχείων πιέζοντας για αυτό τους αρμόδιους υπαλλήλους.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024