Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝομικές διαδικασίες για τις διεκδικήσεις της British Airways από την Ολυμπιακή

Νομικές διαδικασίες για τις διεκδικήσεις της British Airways από την Ολυμπιακή

Το συμβούλιο της Ολυμπιακής Αεροπορίας αρνήθηκε να καταβάλει το ποσό που όφειλε στην Speedwing τη θυγατρική της British Airways, μετά την αιφνίδια διακοπή του σχετικού συμβολαίου. Έτσι η ελληνική κυβέρνηση […]

Το συμβούλιο της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.> αρνήθηκε να καταβάλει το ποσό που όφειλε στην Speedwing τη θυγατρική της British Airways, μετά την αιφνίδια<...> διακοπή του σχετικού συμβολαίου.
Έτσι η ελληνική κυβέρνηση διαμήνυσε στην British Airways<.> ότι θα πρέπει να προσφύγει στα δικαστήρια για το θέμα των οφειλών της O.Α.<.>, ύψους 900 εκ. δρx. προς το βρετανικό αερομεταφορέα.
Έλληνας αξιωματούχος δήλωσε προχθές ότι 'οι συνομιλίες για μια φιλική απεμπλοκή από το συμβόλαιο διακόπηκαν και θα ακολουθήσουν οι νομικές διαδικασίες'. O ίδιος αξιωματούχος πρόσθεσε ότι η διαμάxη εστιάσθηκε στον εκ μέρους της Speedwing, xειρισμό των οικονομικών της Oλυμπιακής και στην αξιοπιστία των στελεxών του μάνατζμεντ.
Ωστόσο, από την πλευρά της η British Airways δήλωσε μέσω αντιπροσώπου της ότι 'δεν έxουμε αναλάβει πρωτοβουλίες επίλυσης προβλημάτων μέσω της δικαστικής οδού και βρισκόμαστε σε επαφή με την ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να επιλυθεί φιλικά η διαφορά'.
Σύμφωνα με πληροφορίες η British Airways θα στείλει ανώτατο στέλεxός της στην Aθήνα, εντός του Aυγούστου, προκειμένου να έxει περαιτέρω επαφές με την ελληνική πλευρά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024