Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟ Branson μελετά πώληση της Virgin Atlantic

Ο Branson μελετά πώληση της Virgin Atlantic

Ο δισεκατομμυριούχος Richard Branson εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης της βρετανικής αεροπορικής Virgin Atlantic σε επενδυτές, μέσω αρχικής δημόσιας εγγραφής. Η αξία της εταιρίας αποτιμάται στα 1,5 δισ. Λίρες (2,98 δισ. […]

Ο δισεκατομμυριούχος Richard Branson εξετάζει το ενδεχόμενο πώλησης της βρετανικής αεροπορικής Virgin Atlantic σε επενδυτές, μέσω<...> αρχικής δημόσιας εγγραφής. Η αξία της εταιρίας αποτιμάται στα 1,5 δισ. Λίρες (2,98 δισ. δολ.).

Ο Richard Branson πιθανόν να προχωρήσει πρώτα σε επαναγορά του 49% της εταιρίας που κατέχει η Singapore Airlines προτού την πωλήσει, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της αεροπορικής Virgin Atlantic, Paul Charles.

Ο κ. Charles δήλωσε πως δεν υπάρχει προς το παρόν κάποιο χρονοδιάγραμμα για την πώληση.

«Η αβεβαιότητα που υπάρχει γύρω από την πώληση δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στην εταιρία όπως είναι φυσικό. Αν ο ιδιοκτήτης δεν έχει πάρει ακόμα την απόφαση του καλύτερο είναι να σωπάσει», δήλωσε ο αναλυτής Howard Wheeldon, στο BGC. Από την άλλη πλευρά, ο εκπρόσωπος του Virgin Group, Will Whitehorn, δήλωσε ότι δεν μπορεί άμεσα να σχολιάσει τα σχέδια του Branson.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024