Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟ ΕΟΤ προωθεί στις ΗΠΑ τη νέα πτήση Σικάγο-Αθήνα της United Airlines
Προώθηση προορισμού

Ο ΕΟΤ προωθεί στις ΗΠΑ τη νέα πτήση Σικάγο-Αθήνα της United Airlines

UNITED
Η Υπηρεσία ΕΟΤ ΗΠΑ πρόσφερε στους επιβάτες της πρώτης πτήσης Σικάγο-Αθήνα της United Airlines διαφημιστικό υλικό για την Ελλάδα και την Αθήνα.

Η United Airlines εγκαινίασε το νέο δρομολόγιο Σικάγο-Αθήνα, προωθώντας μαζί με τον ΕΟΤ τον τουρισμό και την πρόσβαση προς την Ελλάδα με αυξημένες πτήσεις.

Εκδήλωση προώθησης και προβολής της Ελλάδας, με αφορμή την εναρκτήρια πτήση του νέου δρομολογίου Σικάγο – Αθήνα από την αμερικανική αεροπορική εταιρεία United Airlines, διοργάνωσε την προηγούμενη εβδομάδα η Υπηρεσία ΕΟΤ ΗΠΑ στο Διεθνές Αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγου.

Το δρομολόγιο ξεκίνησε στις 23 Μαΐου και θα πραγματοποιείται καθημερινά μέχρι τις 12 Αυγούστου 2024.

UNITED

Από την εκδήλωση του ΕΟΤ στο αεροδρόμιο O’Hare του Σικάγου. Από αριστερά, ο αναπλ. προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ ΗΠΑ, κ. Γ. Πλεξουσάκης, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Σικάγο, κ. Εμμ. Κουμπαράκης, ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ ΗΠΑ, κ. Κ. Χαροκόπος και στελέχη της United Airlines.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, ο ΕΟΤ προσέφερε στους ταξιδιώτες προς την Ελλάδα τσάντες με φιλοφρονητικά δώρα, ενώ ακολούθησε σύντομη δεξίωση με ελληνική μουσική και παραδοσιακούς χορούς. Παρόντες ήταν ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας ΕΟΤ ΗΠΑ, κ. Κωνσταντίνος Χαροκόπος, ο αναπληρωτής προϊστάμενός της, κ. Γιάννης Πλεξουσάκης, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Σικάγο, κ. Εμμανουήλ Κουμπαράκης, ο ελληνικής καταγωγής Secretary of State της πολιτείας του Ιλινόι, Alexi Giannoulias και υψηλόβαθμα στελέχη της United Airlines.

Αύξηση 30% των διαθέσιμων θέσεων προς Ελλάδα

Το νέο δρομολόγιο της United Airlines είναι το τρίτο προς την Ελλάδα, καθώς η εταιρεία συνδέει ήδη σε καθημερινή βάση την ελληνική πρωτεύουσα με τη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον. Μάλιστα, για το 2024 έχει αυξήσει τον συνολικό αριθμό διαθέσιμων θέσεων (capacity) στις πτήσεις της προς τη χώρα μας κατά 30% σε σχέση με το 2023. Παράλληλα, αυτή είναι η δεύτερη απευθείας πτήση από το Σικάγο προς την Αθήνα, αφού το ίδιο δρομολόγιο εξυπηρετεί και η American Airlines.

UNITED

Η United Airlines είναι ένας από τους κυριότερους αμερικανικούς αερομεταφορείς, διαθέτοντας ευρύτατο εγχώριο και διεθνές δίκτυο, με κύριους κόμβους το αεροδρόμιο O’Hare, το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ και το Διεθνές Αεροδρόμιο Newark Liberty.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
14/06/2024
13/06/2024
12/06/2024
11/06/2024
10/06/2024
07/06/2024