Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟ Philip Saunders διορίστηκε Chief Commercial Officer στην TUS Airways
Αερομεταφορές

Ο Philip Saunders διορίστηκε Chief Commercial Officer στην TUS Airways

Ο Philip φέρει μια πλούσια εμπειρία στην εμπορική αεροπορία και έχει εργαστεί σε ηγετικούς ρόλους για πολλές γνωστές αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Η Κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways ανακοίνωσε τον διορισμό του Philip Saunders ως νέου Chief Commercial Officer (CCO), ρόλο τον οποίο ανέλαβε στις 6 Απριλίου 2023. Η TUS Airways επανεντάχθηκε στην αγορά το 2021 και είναι μια σύγχρονη υβριδική αεροπορική εταιρεία που διαχειρίζεται έναν ταχέως αναπτυσσόμενο στόλο σύγχρονων επιβατικών αεροσκαφών Airbus A320, με το δυναμικό της να μετρά ήδη 5 Airbus A320.

Ο Philip θα είναι υπεύθυνος για τις πωλήσεις και τις εμπορικές δραστηριότητες της εταιρείας. Είναι Βρετανός, παθιασμένος με την αεροπορία, με εξαιρετική καριέρα τριάντα και πλέον ετών στην παγκόσμια αεροπορική βιομηχανία. Ο Philip είναι εξαιρετικός ηγέτης με τεράστια ενέργεια και έχει την ικανότητα να εστιάζει στις συνεχείς βελτιωτικές αλλαγές.

Φέρει μια πλούσια εμπειρία στην εμπορική αεροπορία και έχει εργαστεί σε ηγετικούς ρόλους για πολλές γνωστές αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Έχει ισχυρό ιστορικό στην επίτευξη θετικών αναβαθμίσεων σε πολλές αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε απαιτητικό περιβάλλον.

Ο Philip ξεκίνησε την καριέρα του στην British Airways και απέκτησε εμπειρία σε εμπορικές και επιχειρησιακές λειτουργίες για δεκατρία χρόνια. Ακολούθως, ηγήθηκε της εμπορικής λειτουργίας στις Deutsche BA, SN Brussels Airlines, Air Malta, Kuwait Airways και κατείχε τον ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου στην Caribbean Airlines, καθώς και του CCO & εκτελεστικού διευθυντή στη South African Airways.

Η εμπειρία του επεκτείνεται και στη διαχείριση αεροπορικών συμμαχιών ως πρώην Αντιπρόεδρος Εμπορικού στη Star Alliance, την παγκόσμια αεροπορική συμμαχία στην οποία ανήκει η SAA, και ως Αντιπρόεδρος Air Commerce EMEA στην Travelport, την εταιρεία που εξειδικεύεται στην τεχνολογία του κλάδου των αερομεταφορών με ευθύνη για έσοδα άνω του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων. Πρόσφατα, υπηρέτησε ως CCO στη Flybe, μια βρετανική περιφερειακή αεροπορική εταιρεία.

Ο Chief Executive Officer της TUS Airways, κ. Ahmed Aly, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τον Philip ως νέο CCO της TUS Airways. Είναι βετεράνος του κλάδου και έχει εργαστεί σε βασικές παγκόσμιες αγορές με πολλαπλές ιδιότητες. Ο Philip μπαίνει στην εταιρεία σε μια σημαντική χρονική στιγμή και έχουμε απόλυτη πεποίθηση ότι η γνώση και η εκτεταμένη εμπειρία του θα μας βοηθήσουν να ενισχύσουμε περαιτέρω τις εμπορικές μας φιλοδοξίες και την ηγετική θέση της αεροπορικής εταιρείας όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε αυτήν τη νέα πρόκληση.»

Ο Philip Saunders, Chief Commercial Officer της TUS Airways, δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω αυτόν τον νέο ρόλο. Είμαι βέβαιος ότι μαζί με την ομάδα μου, η TUS Airways θα φτάσει σε νέα ύψη και θα συνεχίσει το επιτυχημένο ταξίδι της μέσω στρατηγικών συνεργασιών, επέκτασης σε νέες αγορές και βελτιωμένων προσφορών και υπηρεσιών που αντικατοπτρίζουν την κυπριακή ζεστασιά και φιλοξενία. Ανυπομονώ να χτίσω την εμπορική στρατηγική και να οδηγήσω την επιχείρηση μπροστά, καθώς η εταιρεία συνεχίζει τα φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξής της».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024