Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟι κακόγουστες φάρσες δεν πτοούν τις Ολυμπιακές Αερογραμμές

Οι κακόγουστες φάρσες δεν πτοούν τις Ολυμπιακές Αερογραμμές

Μετά και την τρίτη, όπως αποδείχτηκε φάρσα για βόμβα σε ελληνικό αεροσκάφος, και συγκεκριμένα αυτή τη φορά σε αεροσκάφος των Ολυμπιακών Αερογραμμών, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Λονδίνο, η […]

Μετά και την τρίτη, όπως αποδείχτηκε φάρσα για βόμβα σε ελληνικό αεροσκάφος, και συγκεκριμένα αυτή τη φορά σε αεροσκάφος<...> των Ολυμπιακών Αερογραμμών, που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Λονδίνο, η διοίκηση της εταιρίας ανακοίνωσε χτες ότι “το αεροσκάφος προσγειώθηκε τελικώς με ασφάλεια στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου στις 07.36 τοπική ώρα”.

Στη συνέχεια της ενημέρωσης αναφέρεται ότι οι συνεχιζόμενες κακόγουστες φάρσες, δεν πτοούν τις Ολυμπιακές Αερογραμμές οι οποίες, όπως έμπρακτα αποδεικνύεται, τηρούν όλους τους κανονισμούς με προτεραιότητα στην ασφάλεια επιβατών, πληρώματος και αεροσκάφους. Η εταιρία θα εξακολουθήσει με το ίδιο αίσθημα ευθύνης να εγγυάται την ασφάλεια των πτήσεών της”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024