Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςOn line δημοπρασίες εισιτηρίων από τη Lufthansa

On line δημοπρασίες εισιτηρίων από τη Lufthansa

Λόγω της μεγάληςεπιτυχίας των online δημοπρασιών εισιτηρίων τα τελευταία χρόνια και της σταθερής αύξησης των συμμετεχόντων, η Δημοπρασία Εισιτηρίων της Lufthansa στο Internet έχει ήδη καθιερωθεί στην Ελλάδα. Δύο φορές […]

Λόγω της μεγάληςεπιτυχίας των online δημοπρασιών εισιτηρίων τα τελευταία χρόνια και της σταθερής αύξησης των συμμετεχόντων, η Δημοπρασία Εισιτηρίων της Lufthansa στο Internet έχει ήδη καθιερωθεί στην Ελλάδα<...>. Δύο φορές το χρόνο η Lufthansa ανοίγει τις πόρτες της για τη Δημοπρασία τους στο Διαδίκτυο. Η επόμενη δημοπρασία θα αρχίσει τη Δευτέρα, 12 Μαΐου 2003, στις 8.00 π.μ. και θα είναι συνεχώς ανοιχτή μέχρι την Τρίτη, 13 Μαΐου στις 20.20 μ.μ..

Σε δημοπρασία θα τεθούν 19 ζεύγη εισιτηρίων σε προορισμούς σε όλο τον κόσμο από τη Lufthansa και άλλα 14 εισιτήρια θα προσφερθούν από την Austrian Airlines. Η τιμή εκκίνησης είναι τα 5 ευρώ. Τα τελευταία χρόνια τα εισιτήρια έχουν δημοπρατηθεί περίπου στο 50% της εμπορικής τους αξίας. Η πλήρης λίστα των προορισμών των εισιτηρίων καθώς και η διαδικασία εγγραφής, οι όροι, ερωτήσεις και απαντήσεις μπορούν να βρεθούν στην ελληνική ιστοσελίδα της Lufthansa στα ελληνικά και στα αγγλικά: www.lufthansa.gr.

Η Lufthansa ήταν η πρώτη αεροπορική εταιρία που άρχισε τη ζωντανή δημοπρασία εισιτηρίων στο Διαδίκτυο, τον Ιούνιο του 1997. Η ανταπόκριση των πάνω από 100.000 χρηστών ήταν τόσο επιτυχημένη που η εταιρία αποφάσισε να διοργανώνει τέτοιες δημοπρασίες σε τακτά χρονικά διαστήματα. Στην Ελλάδα η δημοπρασία θα γίνεται τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023