Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΩς τη πιο καινοτόμο αεροπορική εταιρία ανέδειξαν τη Lufthansa οι αναγνώστες του Travel Savvy

Ως τη πιο καινοτόμο αεροπορική εταιρία ανέδειξαν τη Lufthansa οι αναγνώστες του Travel Savvy

Τον τίτλο της πιο καινοτόμου αεροπορικής εταιρίας χάρισαν οι αναγνώστες του έγκυρου ταξιδιωτικού περιοδικού Travel Savvyστην γερμανική αεροπορική εταιρία Lufthansa, όπως ανακοινώθηκε χτες, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2005. Από τα Executive […]

Τον τίτλο της πιο καινοτόμου αεροπορικής εταιρίας χάρισαν οι αναγνώστες του έγκυρου ταξιδιωτικού περιοδικού Travel Savvy<...>στην γερμανική αεροπορική εταιρία Lufthansa, όπως ανακοινώθηκε χτες, Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2005.

Από τα Executive Jets αποκλειστικά για business class ως το ασύρματο Internet εν πτήση, από τα πολυτελή Private Jets στο πρώτο στον κόσμο First Class Terminal, το βραβείο αυτό υπογραμμίζει, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, την μακροχρόνια δέσμευση της Lufthansa για την προσφορά μοναδικών, πρόσθετης αξίας προϊόντων και υπηρεσιών για τους επιβάτες της.

“Από την ίδρυσή της, το όνομα της Lufthansa είναι συνώνυμο με σχεδόν επτά δεκαετίες πρωτοπορίας και επιτευγμάτων δήλωσε σχετικά ο κ. Thomas Winkelmann, Αντιπρόεδρος Βορείου και Νοτίου Αμερικής για τη Lufthansa.

Η ιστορία της Lufthansa είναι όντως γεμάτη από πρωτιές: αεροσκάφη της Lufthansa πραγματοποίησαν την πρώτη νυχτερινή πτήση στον κόσμο (1926), την πρώτη υπερατλαντική υπηρεσία με τη χρήση εκτοξευμένων `ιπτάμενων βαρκών` από ατμόπλοια (1929) και την πρώτη τακτική αεροπορική αλληλογραφία ανάμεσα στην Ευρώπη και τη Νότιο Αμερική (1934). Πιο πρόσφατα, η Lufthansa ήταν ο πρώτος πελάτης των Boeing 737 (1965), ο πρώτος αγοραστής του Boeing 747 freighter (1972), η πρώτη αεροπορική εταιρία που εισήγαγε πτήσεις all-business με την υπηρεσία Executive Business Jet (2002), και η πρώτη αεροπορική εταιρία που πρόσφερε broadband πρόσβαση στο Internet από τα 35.000 πόδια, ολοκληρώνοντας τον κύκλο της από την αεροπορική αλληλογραφία στην ηλεκτρονική αλληλογραφία (2003).

“Είναι τιμή μας και χαρά μας που δεχόμαστε αυτό το βραβείο και συνεχίζουμε την παράδοση της καινοτομίας για πολλά χρόνια ακόμη”, πρόσθεσε ο κ. Winkelmann.

Να υπενθυμιστεί ότι από το 2002, η Lufthansa έχει εισάγει μια σειρά από πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες, με πρώτο στόχο τους επιβάτες First και Business class, μεταξύ άλλων, είναι και οι ακόλουθες:

  • `Lufthansa Private Jet`, που προσφέρει ομαλές συνδέσεις ανάμεσα στις πτήσεις μεγάλων αποστάσεων της Lufthansa και ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη σε περισσότερες από 1.000 πόλεις, καθώς και πτήσεις από σημείο σε σημείο εντός Ευρώπης (2005).

  • Αποκλειστικό First class Air Terminal και σχετικά lounges στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο (2004).
  • `FlyNet` – ασύρματο Internet υψηλής ταχύτητας εν πτήση (2004).
  • `Executive Business Jet` – για πρώτη φορά προγραμματισμένη υπηρεσία αποκλειστικά business class, που εγκαινιάστηκε μετά την 11η Σεπτεμβρίου για να εξυπηρετήσει επαγγελματίες ταξιδιώτες, που πετούν σε σημαντικά κέντρα του εμπορίου στη Γερμανία. Με την τιμή ενός εισιτηρίου Lufthansa Business Class σε αεροσκάφη widebody.

Όσον αφορά στο αναγνωστικό κοινό του περιοδικού Travel Savvy, αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ευρύ και ποικίλο και αναζητά το `best of` σε όλα. Οι σελίδες του ψυχαγωγούν και ενημερώνουν τους αναγνώστες μέσα από μια ζωντανή και εκλεκτική σειρά κατηγοριών, που περιλαμβάνουν προορισμούς, ξενοδοχεία, κουζίνα, πολιτισμό, περιπέτεια, πνευματικές αναζητήσεις και μόδα. Το τεύχος Σεπτεμβρίου, με κυκλοφορία 500.000 αντίτυπα σε 22 πανεθνικά outlets, έχει σχεδιαστεί για να προσεγγίσει ένα ενημερωμένο κοινό που διασκεδάζει με την καθαρή απόλαυση των ταξιδιών.

Τέλος, να υπενθυμιστεί ότι το 2004, οι αναγνώστες του Travel Savvy είχαν ψηφίσει τη Lufthansa `Καλύτερη αεροπορική εταιρία προς την Ανατολική Ευρώπη`. Αυτή τη φορά η αεροπορική εταιρία απέδειξε τη μοναδικότητά της ως `Πιο καινοτόμος αεροπορική εταιρία` του 2005.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/02/2024
23/02/2024
22/02/2024
21/02/2024
20/02/2024
19/02/2024