Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟΣΠΑ: Η Ολυμπιακή στη δίνη ισχυρών συμφερόντων με εκφραστή τον Καλόφωνο

ΟΣΠΑ: Η Ολυμπιακή στη δίνη ισχυρών συμφερόντων με εκφραστή τον Καλόφωνο

Εκπρόσωπο ισχυρών συμφερόντων και “Δούρειο Ίππο” της Ολυμπιακής Αεροπορίας, χαρακτηρίζει η διοίκηση της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΠΑ), τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Ολυμπιακής κ. Διονύσιο Καλόφωνο. Ειδικότερα, η […]

Εκπρόσωπο ισχυρών συμφερόντων και "Δούρειο Ίππο" της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.>, χαρακτηρίζει η διοίκηση της Ομοσπονδίας Σωματείων Πολιτικής Αεροπορίας<...> (ΟΣΠΑ<.>), τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Ολυμπιακής κ. Διονύσιο Καλόφωνο.

Ειδικότερα, η διοίκηση της ΟΣΠΑ καταγγέλλει ότι 1,5 χρόνο μετά από της ενάρξεως διοικήσεως του κ. Καλόφωνου, η ΟΑ<.> δεν έχει ισολογισμό 1999-2000, ούτε προϋπολογισμό ούτε επιχειρησιακό σχέδιο, βάσει του οποίου θα έπρεπε να λειτουργεί και κατηγορεί τον κ. Καλόφωνο ότι με προσωπική του απόφαση επιχείρησε να απαγορεύσει στα εταιρικά πρακτορεία να δέχονται καταστάσεις επιβίβασης, επί πιστώσει, με απώλεια εσόδων 12 δισ. απο τα οποία 4,5 δισ. αφορούν μετακίνηση στρατιωτικού προσωπικού, με αποτέλεσμα να αιμοδοτούνται και να επιδοτούνται άμεσα οι ανταγωνιστικές εταιρίες.

Εξάλλου, με προσωπική του συμφωνία και διαπραγμάτευση, συμφώνησε με τις ανταγωνιστικές ιδιωτικές αεροπορικές εταιρίες και ιδιαίτερα με τους εκπροσώπους της εταιρίας "Aegean" δραστική μείωση των πτήσεων της ΟΑ στο εσωτερικό δίκτυο, αύξηση των ναύλων, ικανοποιώντας κατά τον καλύτερο τρόπο τα αιτήματα των ανταγωνιστών, με αποτέλεσμα να μειωθεί σημαντικά η επιβατική κίνηση της εταιρίας και φυσικά και τα έσοδα στο εσωτερικό δίκτυο και καταλήγουν ότι δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο για να αντιληφθεί κάποιος ότι η ΟΑ βρίσκεται στη δύνη ισχυρών συμφερόντων. Είναι η τελευταία προειδοποίηση προς κάθε κατεύθυνση και η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά στον υπουργό Μεταφορών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024