Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠέντε πτήσεις την εβδομάδα προς Pointe Noire από τη Lufthansa
Nέος προορισμός στην Κεντρική Αφρική

Πέντε πτήσεις την εβδομάδα προς Pointe Noire από τη Lufthansa

Με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος, η Lufthansa πρόκειται να ξεκινήσει δρομολόγια προς ένα νέο προορισμό στην Αφρική. Από τις 3 Νοεμβρίου, η αεροπορική εταιρεία εγκαινιάζει πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις προς […]

Με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος, η Lufthansa πρόκειται να ξεκινήσει δρομολόγια προς ένα νέο προορισμό στην Αφρική. Από τις<...> 3 Νοεμβρίου, η αεροπορική εταιρεία εγκαινιάζει πέντε εβδομαδιαίες πτήσεις προς Pointe Noire, το κεντρικό λιμάνι της Δημοκρατίας του Κονγκό, κατόπιν ρυθμιστικής έγκρισης. Το δρομολόγιο θα εκτελείται με αεροσκάφος Boeing 737-800 από την PrivatAir. Οι πτήσεις προς το κογκολέζικο λιμάνι περιλαμβάνουν ενδιάμεση στάση στο Λίμπρεβιλ της Γκαμπόν. Στο μέλλον, το Λίμπρεβιλ θα εξυπηρετείται απευθείας, και όχι με ενδιάμεσο σταθμό στην Aκρα, Γκάνα όπως πριν.

“Η νέα πτήση προς Pointe Noire αποτελεί ένα επιπλέον βήμα προόδου στην αναπτυξιακή μας στρατηγική στην Αφρική”, επισήμανε ο Karl-Ulrich Garnadt, εκτελεστικός αντιπρόεδρος Υπηρεσιών και Ανθρώπινου Δυναμικού στη Lufthansa Passenger Airlines. “Η δυναμική, οικονομική περιφέρεια στη Δυτική και Κεντρική Αφρική είναι νευραλγική περιοχή στην ανάπτυξη του δικτύου διαδρομών της Lufthansa”. Επί του παρόντος, η Lufthansa εξυπηρετεί τη Δυτική Αφρική με συνολικά 33 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Abuja, Aκρα, Λάγκος, Λίμπρεβιλ, Λουάντα, Μαλάμπο και Port Harcourt. Τα δρομολόγια που προσφέρονται στην περιοχή από τον Όμιλο Lufthansa εμπλουτίζονται από πτήσεις προς επιπλέον 12 προορισμούς στην περιφέρεια, που εκτελούνται από τις εταιρείες SWISS και Brussels Airlines.

Το λιμάνι Pointe Noire, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Δημοκρατίας του Κονγκό, φιλοξενεί σχεδόν 700.000 κατοίκους από το σύνολο των περίπου 4 εκατ. κατοίκων της χώρας. Η πετρελαϊκή βιομηχανία, ένας παράγοντας – κλειδί για την οικονομία της Δημοκρατίας της Δυτικής Αφρικής, καλύπτει το 90% των εσόδων από εξαγωγές. Η οικονομική ανάπτυξη για το 2010 αναμένεται να αγγίξει το ποσοστό του 10%.

Οι επιβάτες εντός των πτήσεων της PrivatAir flights θα απολαμβάνουν όλα τα προνόμια των μακρινών διαδρομών της Lufthansa. Ανάμεσα στις προνόμια της Business Class συγκαταλέγεται ένα εξαιρετικά τοπικό πρόγραμμα ψυχαγωγίας εν πτήσει, καθώς και γευστικότατα εδέσματα που δημιουργούν οι Διάσημοι Σεφ και μια σειρά από ευκαιρίες για να συνεχίσουν την εργασία τους εντός αεροσκάφους. Όσον αφορά τον ύπνο, τα καθίσματα αναδιπλώνονται σε σχεδόν οριζόντια κλίση και διαμορφώνουν κρεβάτι μήκους δύο μέτρων. Και η Οικονομική Θέση, ωστόσο, διαθέτει ανέσεις. Με μικρό αριθμό καθισμάτων, οι επιβάτες εξασφαλίζουν ιδιαίτερα προσωπική περιποίηση από το πλήρωμα καμπίνας. Τέλος, όλα τα καθίσματα είναι εξοπλισμένα με ενσωματωμένες ατομικές οθόνες βίντεο, εργονομικά σχεδιασμένη ράχη και επιπλέον χώρο για τα πόδια.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024