Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠληροφορίες πτήσεων και σε κινητά από την Singapore Airlines

Πληροφορίες πτήσεων και σε κινητά από την Singapore Airlines

Η Singapore Airlines, ως μέρος της διαδικασίας κράτησης θέσεων για τις πτήσεις της, ζητάει από τους επιβάτες που κάνουν κράτηση και από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες τους αριθμούςτων κινητών τηλεφώνων των […]

Η Singapore Airlines, ως μέρος της διαδικασίας κράτησης θέσεων για τις πτήσεις της, ζητάει από τους επιβάτες που κάνουν κράτηση και από τους ταξιδιωτικούς πράκτορες τους αριθμούς<...>των κινητών τηλεφώνων των επιβατών. Στόχος της εταιρίας είναι η ενίσχυση της υπηρεσίας παροχής πληροφοριών πτήσεων στα κινητά τηλέφωνα των επιβατών, καθώς και η έγκαιρη ενημέρωση των επιβατών σε περίπτωση αλλαγής ώρας της πτήσης τους.

Οι επιβάτες θα λαμβάνουν ένα SMS στα κινητά τους τηλέφωνα από την αεροπορική εταιρία (μόνο σε περίπτωση σημαντικής αλλαγής στην ώρα πτήσης). Το SMS θα ενημερώνει για τη νέα ώρα αναχώρησης και θα αποστέλλεται 3 ώρες με 48 ώρες πριν από την καθορισμένη ώρα πτήσης.

Η υπηρεσία αποστολής SMS είναι διαθέσιμη σε όλους τους επιβάτες της Singapore Airlines, με εξαίρεση τους επιβάτες που κάνουν χρήση τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ιαπωνία και την Κορέα. Η υπηρεσία παροχής πληροφόρησης σε κινητά τηλέφωνα έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιήσει την αναστάτωση που προκαλείται στους επιβάτες στην περίπτωση σημαντικών αλλαγών στις ώρες πτήσης που είναι γνωστές στην εταιρία πριν από την αναχώρηση.

Η υπηρεσία αντικαθιστά την υπηρεσία “Arrivals & Departures Alert”, η οποία ήταν διαθέσιμη μόνο στους τακτικούς επιβάτες (frequent flyers) και στους επιβάτες που είχαν εγγραφεί στην υπηρεσία παροχής ενημέρωσης για θέματα πτήσεων και είχαν δηλώσει τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου στην ιστοσελίδα της Singapore Airlines.

Για να αξιοποιήσουν την υπηρεσία όλα τα μέλη του PPS και KrisFlyer club, καθώς και τα εγγεγραμμένα μέλη στην ιστοσελίδα της Singapore Airlines πρέπει να επισκεφτούν και πάλι την ιστοσελίδα της εταιρίας και να δώσουν τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου. Η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις μελλοντικές πτήσεις τους με τη Singapore Airlines. Οι υπόλοιποι επιβάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία ενημέρωσης απλώς δίνοντας τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου στην ιστοσελίδα της εταιρίας ή στον ταξιδιωτικό τους πράκτορα με την κράτηση των εισιτηρίων τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024