Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΠοιο θα είναι το μέλλον της Caledonian Airways;

Ποιο θα είναι το μέλλον της Caledonian Airways;

Μετά από την συγχώνευση του τουριστικού οργανισμού Carlson Leisure Group και του Thomas Cook και τις υποψίες ότι ο Thomas Cook δεν θα διατηρήσει την αεροπορική εταιρία Caledonian Airways, που […]

Μετά από την συγχώνευση του τουριστικού οργανισμού Carlson Leisure Group και του Thomas Cook και τις υποψίες ότι ο Thomas Cook δεν θα διατηρήσει την αεροπορική εταιρία Caledonian Airways, που είναι θυγατρική του Carlson Leisure Group, το μέλλον της Caledonian Airways δεν φαίνεται να είναι πολύ αισιόδοξο.
Ο Thomas Cook, στον οποίο ανήκει η αεροπορική εταιρία Flying Colours, δεν είναι διατεθειμένος να διατηρήσει δύο αεροπορικές εταιρίες και έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα επικρατήσει το επιχειρηματικό σχέδιο και ο τρόπος λειτουργίας της Flying Colours μετά από την συνένωση των δύο αεροπορικών εταιριών.
Η διαφορά έγκειται στο ότι το πρόγραμμα πτήσης της Caledonian<.> Airways θα ακολουθεί και θα σχεδιάζεται σύμφωνα με τις ανάγκες του tour operator και όχι το αντίθετο, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα στην περίπτωση της Caledonian Airways και της Inspirations.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Thomas Cook για την Μεγάλη Βρετανία, κ. Simon Vincent, δήλωσε ότι στην πράξη αυτό σημαίνει ότι η αεροπορική εταιρία λειτουργεί πλέον ως το τμήμα του τουριστικού οργανισμού που εξυπηρετεί την μεταφορά των πελατών. Αυτή η πρακτική βοηθάει τον τουριστικό οργανισμό στη μεγιστοποίηση των πωλήσεων των εισιτηρίων μέσω του ιδίου και στη μεγιστοποίηση της ίδιας χρήσης των αεροπλάνων του με τελικό σκοπό την ελάττωση της εξάρτησης από άλλες εταιρίες.
Η διεύθυνση των δύο αεροπορικών εταιριών δόθηκε στον κ. Terry Soult, ο οποίος ήταν διευθύνων σύμβουλος της Flying Colours, και τώρα είναι διευθύνων σύμβουλος της Thomas Cook Airline Operations. Επίσης, υπεύθυνος του εμπορικού τμήματος των δύο αεροπορικών εταιριών είναι ο κ. Glenm Chipp, ο οποίος ήταν διευθύνων σύμβουλος της Inspirations, και τώρα θα κατέχει θέση όχι μόνο στο διοικητικό συμβούλιο της αεροπορικής εταιρίας, αλλά και στο διοικητικό συμβούλιο του τουριστικού οργανισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024