Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠρόταση για την ιδιωτικοποίηση των Ο.Α. κατέθεσε χτες η Aegean Airlines

Πρόταση για την ιδιωτικοποίηση των Ο.Α. κατέθεσε χτες η Aegean Airlines

Πρόταση, προκειμένου να συμμετάσχει στην τελική φάση της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του πτητικού έργου των Ολυμπιακών Αερογραμμών, κατέθεσε χτες η εταιρία Aegean Airlines

Πρόταση, προκειμένου να συμμετάσχει στην τελική φάση της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του πτητικού έργου των Ολυμπιακών Αερογραμμών,<...> κατέθεσε χτες η εταιρία Aegean Airlines.

Όμως, όπως είναι ήδη γνωστό, λόγω των χρόνιων προβλημάτων των Ο.Α., υπάρχουν σοβαρές νομικές και λειτουργικές δυσκολίες στην εκτέλεση της ιδιωτικοποίησης. “Εφόσον η πρόταση της Aegean είναι μεταξύ εκείνων που θα επιλεγούν”, τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρίας “στη συνέχεια θα διερευνηθεί η δυνατότητα να ξεπεραστούν οι ως άνω δυσκολίες, κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων με τους συμβούλους του ελληνικού δημοσίου”. “Η Aegean” επισημαίνεται θα προχωρήσει σε συμφωνία μόνο εφόσον μπορεί να διαμορφωθεί μια βιώσιμη λύση με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ανταγωνιστικές τιμές στο επιβατικό κοινό”.

Η Aegean Airlines, τέλος, επαναλαμβάνει ότι “συμμετέχει στην διαδικασία με στόχο να συμβάλλει στην εξυγίανση των Ελληνικών Αερομεταφορών. Δηλώνει δε ρητά ότι “θα στηρίξει οποιαδήποτε άλλη πρόταση τρίτου φορέα επιλεγεί, εφόσον αυτή είναι συμβατή με την ελληνική και κοινοτική νομοθεσία”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024