Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠροβλήματα στη συμμαχία Delta Airlines και Air France

Προβλήματα στη συμμαχία Delta Airlines και Air France

Η πρόσφατη αεροπορική συμμαχία, που ακόμα δεν έχει ούτε όνομα, μεταξύ της Delta Airlines και της Air France αντιμετωπίζει ήδη προβλήματα για να πείσει και άλλες αεροπορικές εταιρίες να λάβουν […]

Η πρόσφατη αεροπορική συμμαχία<.>, που ακόμα δεν έχει ούτε όνομα, μεταξύ της Delta Airlines και της Air France αντιμετωπίζει ήδη προβλήματα για να πείσει και άλλες αεροπορικές εταιρίες να λάβουν μέρος.
Προς το παρόν, οι δύο αεροπορικές εταιρίες συνεργάζονται στις ατλαντικές πτήσεις με το σύστημα της συμφωνίας των κοινών κωδικών πτήσεων. Σκοπός τους όμως είναι η συμμαχία να πάρει παγκόσμιες διαστάσεις και να βοηθήσει τις εταιρίες σε θέματα αγορών προμηθειών και γενικά marketing και προώθησης.
Η Delta Airlines είναι ήδη στην ευρωπαϊκή συμμαχία Atlantic Excellence, μαζί με τη Swissair, τη Sabena, και την Austrian Airlines.
Ο αντιπρόεδρος της Delta Airlines για την Ευρώπη, κ. Stephen Egli, ανακοίνωσε ότι θα επιθυμούσε οι παραπάνω εταιρίες να συνεργασθούν με την Air France, πράγμα που αμέσως απέρριψε ο γενικός διευθυντής της Swissair της Αγγλίας και Ιρλανδίας κ. Kirk Albrow.
Η Sabena ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να εκφέρει διαφορετική γνώμη από τη Swissair μιας και του χρόνου η Swissair θα αποκτήσει το μεγαλύτερο μέρος των μετοχών της Sabena.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024