Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΠτήσεις της Qualiflyer χωρίς εισιτήρια

Πτήσεις της Qualiflyer χωρίς εισιτήρια

Οι αεροπορικές εταιρίες Swissair, Austrian Airlines, Sabena, TAP Air Portugal, Lauda Air, Turkish Airlines, Crossair, Air Littoral France’s AOM, και η Tyrolean Airlines, που ανήκουν στην συμμαχία Qualiflyer δοκιμάζουν κάτι […]

Οι αεροπορικές εταιρίες Swissair, Austrian Airlines, Sabena, TAP Air Portugal, Lauda Air, Turkish Airlines, Crossair, Air Littoral France’s AOM, και η Tyrolean Airlines, που ανήκουν στην συμμαχία<.> Qualiflyer δοκιμάζουν κάτι καινοτομικό: ταξίδια χωρίς έντυπο εισιτήριο.
Έτσι λοιπόν το ηλεκτρονικό εισιτήριο θα αρχίσει τουλάχιστον δοκιμαστικά να γίνεται πραγματικότητα για τους επιβάτες από την Μεγάλη Βρετανία.
Η δοκιμή θα γίνει για ορισμένους ευρωπαϊκούς προορισμούς και αν είναι επιτυχής θα ξεκινήσει ευρέως στο τέλος του καλοκαιριού. Οι διαδρομές της δοκιμής θα είναι η Ζυρίχη-Βιέννη, Λισσαβόνα-Βρυξέλλες και Γενεύη-Πόρτο. Ορισμένοι επιβάτες που ταξιδεύουν συχνά και το προσωπικό των αεροπορικών εταιριών θα ξεκινήσουν τις δοκιμές και μετά θα εξαπλωθούν και στους λιγότερο εξοικειωμένους επιβάτες.
Οι επιβάτες θα κάνουν κράτηση και θα αγοράζουν το εισιτήριο τους με τους παραδοσιακούς τρόπους, μόνο που δεν θα λαμβάνουν τίποτα χάρτινο. Αντί για το εισιτήριο θα κάνουν check in με το όνομα τους και τα στοιχεία της πιστωτικής τους κάρτας και θα λαμβάνουν την κάρτα επιβίβασης. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι τουριστικοί πράκτορες που θα έχουν κάνει την κράτηση για λογαριασμό των πελατών τους θα λαμβάνουν κανονικά την προμήθεια τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024